Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2021: 2ος ο Μπουρίκας του Μεσσηνιακού

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2021: 2ος ο Μπουρίκας του Μεσσηνιακού

Μια τεράστια και ιστορική επιτυχία για τον Μεσσηνιακό Γ.Σ. και τον αθλητή του Παναγιώτη Μπουρικά στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας  που διεξήχθη σήμερα ως μια μεγάλη και πολυεπίπεδη διεθνής γιορτή του αθλητισμού.

Ο Παναγιώτης Μπουρίκας κέρδισε την 2η θέση στον αγώνα του Μαραθωνίου με την ασύλληπτη επίδοση 02:22:33 ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανάμεσα στους πρωταθλητές Κώστα Γκελαούζο και Χαράλαμπο Πιτσώλη.

Ο Παναγιώτης γέννημα-θρέμμα της Καλαμάτας ασχολείται τα τελευταία χρόνια με τις μεγάλες αποστάσεις, δείχνοντας από πολύ νωρίς τις τρεξιματικές του ικανότητες με αποκορύφωμα τη σημερινή του επιτυχία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δρομικά του περάσματα μέσα στον αγώνα ήταν πολύ γρήγορα τόσο στα πρώτα 10χλμ όσο και στα 21χλμ, γεγονός που κατέδειξε από νωρίς την τεράστια επίδοση που θα έκανε.

Στον καλαματιανό σύλλογο επικρατεί δικαιολογημένη υπερηφάνεια και οι διοικούντες ευχαριστούν και συγχαίρουν τον αθλητή τους, καθώς και τον προπονητή του Χρήστο Παπαχρήστου.

Μια επιτυχία που διατηρεί τον Μεσσηνιακό Στίβο στο πανελλήνιο προσκήνιο καθώς αποτελεί και την 4η πανελλήνια νίκη εντός του 2021 για τον Μεσσηνιακό Γ.Σ. και τον μεσσηνιακό στίβο.