Δράσεις του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας εν όψει της επερχόμενης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης

Δράσεις του Νομαρχιακού  Τμήματος ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας εν όψει της επερχόμενης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης

Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη της ΑΔΕΔΥ και συγκεκριμένα στις 19 και 20 Νοεμβρίου  στο ξενοδοχείο Elite, σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου από το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας.

Εν όψει αυτής της συνδιάσκεψης το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας εκφράζει την ικανοποίησή του για την επιλογή της πόλης για την κορυφαία συνάντηση της ΑΔΕΔΥ. Επίσης, θα υποδεχθεί όλους τους συνέδρους διασφαλίζοντας την τήρηση των μέτρων ασφαλείας κατά της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, σε συνεννόηση με το ΕΟΔΥΥ, θα πραγματοποιούνται rapid tests σε όλους τους σύνεδρους αύριο και μεθαύριο στις 2.00 μετά το μεσημέρι.

Ταυτόχρονα, θα προσπαθήσει να κάνει τη διαμονή των συνέδρων όσο πιο ευχάριστη μπορεί προβάλλοντας και την πόλη μας. Έτσι, μεθαύριο Παρασκευή προγραμματίζει μια σύντομη ξενάγηση των μελών της συνδιάσκεψης στο Κάστρο και στην παλιά πόλη από την ιστορικό με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην τοπική ιστορία, Ηρώ Δεληγιάννη.

Επίσης, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας θα προσφέρει σε όλους τους συνέδρους από ένα πακέτο με τοπικά προϊόντα εν είδει δώρου, προκειμένου να γνωρίσουν τα προϊόντα του πρωτογενούς τομέα και τη γαστρονομία της περιοχής.

Τέλος, σε συνεργασία με την Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Καλαμάτας θα προμηθεύσει τους συνέδρους με χάρτες και έντυπο υλικό με την ιστορία της πόλης μας.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, “καλούμε όλα τα μέλη των πρωτοβάθμιων συλλόγων να παρακολουθήσουν τις εργασίες της συνδιάσκεψης”.