Ετοιμάζεται το νέο Δ.Σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου

Ετοιμάζεται το νέο Δ.Σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου

Στην τελική ευθεία μπαίνει αύριο η διαδικασία για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, το οποίο στις 15 Ιανουαρίου 2022 και μέχρι τις 14/1/2026 θα αναλάβει τη διοίκηση του ΞΕΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Χρήμα & Τουρισμός», αύριο το απόγευμα θα συγκροτηθεί σε Σώμα το νέο Δ.Σ. που προέκυψε από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Υποψήφιοι για τις τρεις θέσεις των αντιπροέδρων, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα είναι κατ’ αλφαβητική σειρά, οι:

–Αλέξανδρος Αγγελόπουλος

–Όλγα Παπαδάκη

–Άρης Σουλούνιας

–Χριστίνα Τετράδη

Αντιθέτως για τη θέση του οικονομικού επόπτη φαίνεται ότι θα υπάρξει μία υποψηφιότητα, αυτή του νυν επόπτη Αντώνη Μιτζάλη. Σύμφωνα δε με τις ίδιες πληροφορίες, δεν αναμένονται αλλαγές και στη Διοικούσα Επιτροπή, πλην της αντικατάστασης του Κώστα Λεβέντη.

Η διαδικασία που προβλέπεται είναι η κατάθεση των υποψηφιοτήτων στο Δ.Σ., ενώ ακολούθως θα υπάρξει ψηφοφορία, από την οποία οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι θα καταλάβουν τις τρεις θέσεις των αντιπροέδρων.

Παρούσα και η Μεσσηνία

Στο νέο Δ.Σ. του ΞΕΕ, από τη δεύτερη εκλογική ομάδα όπου ανήκει η Πελοπόννησος, εξελέγησαν από τα ξενοδοχεία 5, 4, & 3 αστέρων οι Δημήτριος Καραλής και Αλέξανδρος Αγγελόπουλος και από τα ξενοδοχεία 2 & 1 αστέρων ο Δημήτρης Πολλάλης

Στην κατανομή των αντιπροσώπων στις 12 εκλογικές ομάδες, στη 2η εκλογική ομάδα που ανήκει η Πελοπόννησος περιλαμβάνονται δύο αντιπρόσωποι από ξενοδοχεία 5 αστέρων και ένας από κατηγορία ξενοδοχείων με 2 αστέρια.

Β.Β.