Η 120 ΠΕΑ ανοικτή για το κοινό

Η 120 ΠΕΑ ανοικτή για το κοινό

Εορτή του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας 2021

Τετραήμερος είναι ο εορτασμός του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ, και θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου. Στη Μεσσηνία, κέντρο του εορτασμού είναι η 120 Πτέρυγα Εκπαιδεύσεως Αέρος και πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

•Τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 12.30, θα πραγματοποιηθεί ο Επίσημος Εορτασμός – Δοξολογία στο Αεροδρόμιο.

•Από προχθές έως και τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021  λειτουργεί στο πολεμικό αεροδρόμιο στατική και φωτογραφική έκθεση αεροσκαφών και άλλων οπλικών συστημάτων της Πολεμικής Αεροπορίας, που, μεταξύ άλλων, θα περιλάβει αεροσκάφη F-16, Τ-2, Τ-6 και ελικόπτερο ΑΒ 205. Ειδικευμένο προσωπικό θα παρέχει πληροφορίες για τα εκθέματα. Επίσης, θα προβάλλονται ταινίες με θέμα την αποστολή, την κοινωνική προσφορά και τη συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας στην πρόληψη και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.

Ωράριο επισκέψεων
Η Πτέρυγα θα είναι επισκέψιμη για το κοινό τις εξής ημέρες και ώρες:

•Σήμερα και αύριο από 09.00 έως 17.00. Τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021, από 13.30 έως 17.00.

Να σημειωθεί πως το πρόγραμμα των εκδηλώσεων – δράσεων δύναται να τροποποιηθεί ανάλογα με τα ισχύοντα μέτρα πρόληψης μετάδοσης της λοίμωξης Covid-19 και σύμφωνα με τους υγειονομικούς χάρτες της κάθε περιοχής.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους (υπαίθριους και στεγασμένους).

Λόγω δε των περιορισμών της πανδημίας η είσοδος των επισκεπτών θα πραγματοποιείται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου εξαμήνου ή αρνητικό rapid test των τελευταίων 48 ωρών ή μοριακό τεστ των τελευταίων 72 ωρών για τους ενήλικες και self test των τελευταίων 24 ωρών για τους ανήλικους.