Καλαμάτα ’80-Πανερυθραϊκός: Μάχη με στόχο την κορυφή! Με τρεις απουσίες στον Κορυδαλλό ο Απόλλωνας για την έναρξη του β΄γύρου

Καλαμάτα ’80-Πανερυθραϊκός: Μάχη με στόχο την κορυφή! Με τρεις απουσίες στον Κορυδαλλό ο Απόλλωνας για την έναρξη του β΄γύρου

Με σύνθημα «Αυτό το Σάββατο δίνουμε μάχη με στόχο την κορυφή» η Καλαμάτα ’80 υποδέχεται στις 6 το απόγευμα στο Κλειστό της Παραλίας τον Πανερυθραϊκό.

Πρόκειται για την αναμέτρηση με την οποία ανοίγει ο β’ γύρος στο πρωτάθλημα της Pre League βόλεϊ των ανδρών και οι «Λύκοι» θέλουν μόνο τη νίκη για να συνεχίσουν την θετική αγωνιστική τους πορεία και να είναι σε θέση να …ανακαταλάβουν την πρωτιά του 1ου Ομίλου στο παιχνίδι με τον Κέρκη Σάμου που θ’ ακολουθήσει το επόμενο διάστημα.

Α’ Όμιλος
Πρόγραμμα-διαιτητές

 5η αγωνιστική

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Ανδρέας Βαρίκας Ν. Σμύρνη 18.00: Γ.Σ. Πανιώνιος – Α.Ο. Αιγιαλέων

Διαιτητές: Μιχαήλογλου, Λιδωρικιώτη, Γραμματεία: Ιωάννου, Παρατηρητής: Παγκοζίδης.

Παραλίας 18.00: Α.Ο. Καλαμάτα 80 – Α.Σ. Πανερυθραϊκός

Διαιτητές: Καραγιαννόπουλος, Κτενάς, Γραμματεία: Τριγκιλίδα, Παρατηρητής: Τομαράς.

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Απ. Κόντος Ν. Φιλαδέλφεια 14.45: Α.Ε.Κ. – Α.Σ. Κέρκης Σάμου

Διαιτητές: Κουτσούλας, Νικάκης, Γραμματεία: Κρανιά, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Με τρεις απουσίες στον Κορυδαλλό ο Απόλλωνας για την έναρξη του β΄γύρου

Στο Κλειστό του Κορυδαλλού θα βρεθεί σήμερα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την τοπική Άρτεμη στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Pre-League. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. και θα σημάνει την έναρξη του β’ γύρου στον Β’ Όμιλο. Στο πρώτο παιχνίδι στην Καλαμάτα οι «μελανόλευκες» είχαν πάρει μια εύκολη νίκη. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος, παρ’ ότι δεν ακολούθησαν την αποστολή, λόγω τραυματισμού, οι Σοφία Γκιαούρη, Εβελίνα Μπεσή και Ειρήνη Σακελλαρίου.

Ο προπονητής Μπάμπης Μυτσκίδης θα έχει στη διάθεσή του για το απογευματινό παιχνίδι τις εξής αθλήτριες: Βενέτη Κλειώ, Καραμούντζου Ντίνα (c), Κόλλια Νίκη, Γιόλλα Νίκη, Καρακύκλα Σοφία,Αποστολοπούλου Λίνα,Θεοδωρακέα Μαρία ,Γρίβα Αγγελικη, Τόσι Αναίς, Τσάτουμα Ολγα,Καράμπελα Χρύσα και Γιόλλα Ειρήνη.

Β’ Όμιλος – 5η αγωνιστική
Πρόγραμμα-διαιτητές

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

2ο Κορυδαλλού 17.00: Α.Γ.Σ. Άρτεμις – Απόλλων Καλαμάτας

Διαιτητές: Τσίτσικας, Οικονομοπούλου, Γραμματεία: Σαμολαδά, Παρατηρητής: Παπαδόπουλος Β.

Α’ Ηλιούπολης 18.00: Γ.Σ. Ηλιούπολης – Φ.Ο. Βριλησσίων

Διαιτητές: Κουτσούλας, Μαύρος, Γραμματεία: Οικονόμου Δ., Παρατηρητής: Πολίτης.

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Μ. Τσικίνας 17.00: Χ.Α.Ν.Θ. – Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση

Διαιτητές: Τσιούλα, Μπουκουβάλα, Γραμματεία: Τερζή, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης.

Πελεκούδας-Μπούρας:  Για τις γυναίκες, τις κόρες, τις αδερφές μας για όλες σας
Η Καλαμάτα ’80 δυναμώνει τις φωνές για την προστασία των γυναικών από τη βία που υφίστανται σε πολλές περιπτώσεις, με τους αθλητές της Παναγιώτη Πελεκούδα (είναι και πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών)και Αλέξανδρο Μπούρα (πυροσβέστης στο επάγγελμα και νέος προπονητής) να συμμετέχουν σε ένα μικρό σποτ ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, στο οποίο τονίζουν τα παρακάτω:

«Παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών και εμείς σήμερα αλλά και κάθε ημέρα στην Καλαμάτα ‘80 καταδικάζουμε απερίφραστα παντός είδους βίας που ασκείται σε βάρος των γυναικών και πολεμάμε για την εξάλειψη παντός τέτοιου είδους πράξεων!

Η μεγαλύτερη δήλωσή μας είναι το ανάστημά μας απέναντι σε κάθε μορφή βίας και η μη σιωπή ! Για τις γυναίκες, τις κόρες, τις αδερφές μας για όλες σας !

15900, 24ωρη τηλεφωνική γραμμή sos».