Πρώτη ορκωμοσία του Μεταπτυχιακού «Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιολάδου»

Πρώτη ορκωμοσία του Μεταπτυχιακού «Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιολάδου»

Αύριο θα λάβουν τα διπλώματά τους οι πρώτοι απόφοιτοι του Μεταπτυχιακού με τίτλο «Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιολάδου/ Master of Science (M.Sc.) in Technology and Quality of Table Olives and Olive Oil», ενός μεταπτυχιακού που έλειπε από την Ελλάδα και το κενό κατάφερε να συμπληρώσει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και ειδικότερα το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Γεωπονίας στην Καλαμάτα.

Να σημειωθεί ότι η πρώτη ορκωμοσία που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης συμπίπτει  με την Παγκόσμια Ημέρας Ελιάς, όπως έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO.

Η αυριανή τελετή, που θα ξεκινήσει στη 1.00 μετά το μεσημέρι, αναμένεται πανηγυρική, γι’ αυτό στην πόλη θα βρεθεί ο πρύτανης του Πανεπιστημίου, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλοι χαιρετισμοί. Ειδικότερα, του κοσμήτορα της Σχολής Γεωπονίας και Τροφίμων, αναπληρωτή καθηγητή Δημήτρη Πετρόπουλου και του προέδρου του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων και διευθυντή του ΠΜΣ, αναπληρωτή καθηγητή Ιωακείμ Σπηλιόπουλου.

Στη συνέχεια θα γίνει η απαγγελία της καθομολόγησης από τον πρωτεύσαντα/την πρωτεύσασα πτυχιούχο, ενώ τέλος θα δοθούν τα διπλώματα.
Π.Μπ.