Σε κλίμα συνεργασίας η συνάντηση Καρβέλα- Χαρίτση

Σε κλίμα συνεργασίας  η συνάντηση Καρβέλα- Χαρίτση

Συνάντηση με το δήμαρχο Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτη Καρβέλα, πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή ο βουλευτής Μεσσηνίας – τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ, π. υπουργός Αλέξης Χαρίτσης.

Κατά την επίσκεψή του στο γραφείο του δημάρχου, η οποία πραγματοποιήθηκε σε θερμό και φιλικό κλίμα, ο κ. Καρβέλας ενημέρωσε το βουλευτή για τα έργα που υλοποιούνται την περίοδο αυτή στο Δήμο, ενώ παρουσίασε στον κ. Χαρίτση το πλάνο του προγράμματός του.

Συγχρόνως αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που αφορούν στις διεκδικήσεις έργων μέσω συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων, για έργα υποδομών και ανάπτυξης για το Δήμο Πύλου – Νέστορος, την κινητικότητα του προσωπικού που διορίστηκε με την προκήρυξη 3Κ, καθώς και ζητήματα που αφορούν στον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής για την επόμενη περίοδο.

Μάλιστα, σε δήλωσή του ο δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας ανέφερε: «Ο Αλέξης Χαρίτσης είναι αποδεδειγμένα και στέκεται πάντα αρωγός στο θεσμό της Αυτοδιοίκησης, διαφορετικών πολιτικών απόψεων και πεποιθήσεων. Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου, αλλά και την εκτίμησή μου προς το πρόσωπό του, για τη συνολική συνδρομή του προς το θεσμό της Αυτοδιοίκησης. Προχωράμε μαζί για τον τόπο και τους συνδημότες μας».