Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας: Μια βραδιά για όλους όσοι αγαπάνε τη μουσική και τα Χριστούγεννα

Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας: Μια βραδιά για όλους όσοι αγαπάνε  τη μουσική και τα Χριστούγεννα

Μια βραδιά για όλους όσοι αγαπάνε τη μουσική, το γέλιο, την ελαφράδα της διάθεσης, το χιούμορ, την ξεγνοιασιά, τα Χριστούγεννα και την ίδια τη ζωή σχεδίασε το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, η οποία θα δοθεί αύριο Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου, στις 9.00 το βράδυ, στο Μέγαρο Χορού και με ελεύθερη είσοδο για μικρούς και μεγάλους.

Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου, η Παιδική, η Εφηβική και η Νεανική Χορωδία, μια γραφομηχανή, μια κιθάρα, ένας γάτος που γαβγίζει, δύο μάστορες, ένας μαέστρος, ένα ρολόι που μετρά αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, ένα ξεχασμένο όνειρο και πολλά ακόμα χριστουγεννιάτικα δώρα, όπως αναφέρεται, «μας περιμένουν με λαχτάρα και χαρά για να υποδεχτούμε όλοι μαζί τα φετινά Χριστούγεννα»!

Δελτία δωρεάν από το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας έως και αύριο Τετάρτη (15.00 – 21.00) ή από το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας (9.00- 18:00).

-Όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε “αμιγείς χώρους” για εμβολιασμένους αλλά και νοσήσαντες και με όλα τα μέτρα προστασίας που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.