Εορταστικές μελωδίες από τη Δημοτική Φιλαρμονική στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Εορταστικές μελωδίες από τη Δημοτική Φιλαρμονική στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας βρέθηκε χθες η Δημοτική Φιλαρμονική και με τις μελωδίες της θέλησε να προσφέρει όμορφες στιγμές και μια εορταστική νότα στη δύσκολη καθημερινότητα των εργαζομένων, αλλά κυρίως στους νοσηλευόμενους την περίοδο αυτή στο ίδρυμα.

Η μουσική δράση πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Καλαμάτας σε μία κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό, κυρίως προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τους εργαζομένους στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

«Ως Δήμος στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το νοσηλευτικό ίδρυμα και τον αγώνα που η διοικήτρια και όλο το προσωπικό δίνουν», ανέφερε ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, τονίζοντας ότι «δε φτάνει να τους χειροκροτούμε, πρέπει και να τους ακούμε».

Ο κ. Βασιλόπουλος υπογράμμισε ακόμη την ανάγκη όλοι να τηρούμε τα υγειονομικά μέτρα κατά της πανδημίας.

Ευχές δόθηκαν, επίσης, εκ μέρους του νοσοκομείου από τη διοικήτρια Ελένη Αλειφέρη, αλλά και από την πρόεδρο της Δημοτικής Φιλαρμονικής, Μαρία Μπαρούνη. 

Σημειώνεται ότι η εν λόγω συμβολική δράση προσέλκυσε το ενδιαφέρον και της ΕΡΤ3, με την εκπομπή «Περίμετρος» να συνδέεται ζωντανά με τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, μεταφέροντας την εικόνα πανελλαδικά.