Η Lufthansa επέλεξε Καλαμάτα –Μόναχο για το καλοκαίρι του 2022

Η Lufthansa επέλεξε  Καλαμάτα –Μόναχο για το καλοκαίρι του 2022

Ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο ελκυστικών νέων προορισμών, ανάμεσά τους η Καλαμάτα, η Σκιάθος και η Σάμος, και αυξήσεις συχνοτήτων στα τρέχοντα δρομολόγιά της, προσφέρει η Lufthansa για το καλοκαίρι του 2022, όπως αναφέρει σε χθεσινό της δημοσίευμα η ιστοσελίδα money – tourism.

Στην Ευρώπη, η Lufthansa θα προσφέρει συνδέσεις με έξι νέους προορισμούς διακοπών από το Μόναχο, ανάμεσά τους και η Καλαμάτα. Άλλοι προορισμοί είναι η Μινόρκα της Ισπανίας και η Βάρνα στη Μαύρη Θάλασσα. Επίσης, το Μπίλουντ στη Δανία και το Μπέργκεν στη Νορβηγία είναι νέοι προορισμοί στη βόρεια Ευρώπη, ενώ από τον Απρίλιο η Air Dolomiti θα πετάει προς το Μπρίντιζι της Ιταλίας.

Με σύγχρονα αεροσκάφη
Αντίστοιχα, η θυγατρική της Eurowings Discover θα πετάει από το Μόναχο προς 22 τουριστικούς προορισμούς μεσαίων αποστάσεων, μεταξύ των οποίων 12 ελληνικά νησιά, ανάμεσά τους η Σάμος και η Σκιάθος. Επίσης, θα πραγματοποιεί συνδέσεις με τα Κανάρια νησιά και προορισμούς στην Τουρκία.

Η Lufthansa ενισχύει τον premium κόμβο της στο Μόναχο. Με την έναρξη του καλοκαιρινού προγράμματος πτήσεων στις 27 Μαρτίου 2022 η αεροπορική εταιρεία θα πετάξει για πρώτη φορά απευθείας από τη βαυαρική πρωτεύουσα προς τη βραζιλιάνικη μητρόπολη Ρίο ντε Τζανέιρο και το Σαν Ντιέγκο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επιπλέον, η Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη θα εξυπηρετείται και πάλι απευθείας από το Μόναχο, κατά την έναρξη του καλοκαιρινού προγράμματος πτήσεων.

Οι επισκέπτες της Lufthansa θα μπορούν να απολαύσουν τα πιο σύγχρονα και μοντέρνα αεροσκάφη του ομίλου Lufthansa, όπως το οικονομικότερο αεροσκάφος μεγάλων αποστάσεων, Airbus A350-900, του οποίου ο στόλος στο Μόναχο επεκτείνεται από 17 σε 21 αεροσκάφη. Προκειμένου να επιταχυνθεί ο εκσυγχρονισμός του στόλου μεγάλων αποστάσεων, ο όμιλος Lufthansa υπέγραψε συμφωνίες χρηματοδοτικής μίσθωσης για τέσσερα επιπλέον Airbus A350-900 το φθινόπωρο του 2021. Επιπλέον, πέντε αεροσκάφη Airbus A340-600 θα αναπτυχθούν και πάλι αυτό το καλοκαίρι.
Β.Β.