Καρμανιόλα ΟΑΕΔ: Παρατημένα φανάρια λίγα μέτρα μακριά…

Καρμανιόλα ΟΑΕΔ: Παρατημένα φανάρια λίγα μέτρα μακριά…

Όταν πριν από αρκετά χρόνια μετακινήθηκε η κεντρική είσοδος του τότε ΤΕΙ ανατολικότερα, κανείς από τους αρμοδίους δε σκέφτηκε ή δε θέλησε να μεταφέρει τα φανάρια απέναντι από τη νέα είσοδο του Ιδρύματος. Μάλιστα, όχι δε μεταφέρθηκαν, αλλά έχουν μείνει στην παλιά είσοδο εκτός λειτουργίας.

Προφανώς όταν τοποθετήθηκαν υπήρχε λόγος, που υφίσταται ακόμα και έχει να κάνει με το ότι στο αντίθετο ρεύμα υπάρχει στάση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, την οποία και χρησιμοποιούν δεκάδες φοιτητές.

Άραγε, ποια φθηνή δικαιολογία θα μπορούσε να ισχυριστεί ένας αρμόδιος για τα συγκεκριμένα φανάρια;

Κι αν υποθέσουμε ότι τα συγκεκριμένα είναι περιττά για το σημείο και δε χρειάζονται πλέον, γιατί ένα «μεγάλο» αυτοδιοικητικό μυαλό δε σκέφτηκε ότι μόλις μερικά μέτρα ανατολικότερα, και ειδικότερα μπροστά στον ΟΑΕΔ, γίνεται ολόκληρος αγώνας για να τοποθετηθούν φανάρια και να ζητούσε έτσι να μεταφερθούν εκεί;

Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του…
Π.Μπ.

Υ.Γ.: Μέχρι να αποφασίσουν τι θα γίνει με τα συγκεκριμένα φανάρια, ας πάει κάποιος άμεσα στο σημείο και ας δει το φανάρι που βρίσκεται ψηλά στη βορινή λωρίδα του δρόμου, αφού εδώ και χρόνια έχει αναποδογυρίσει και είναι καθαρά θέμα τύχης που δεν έχει βρεθεί στο οδόστρωμα.