Λίμνη Δημοτικού Σταδίου: Υπομονή και βλέπουμε…

Λίμνη Δημοτικού Σταδίου: Υπομονή και βλέπουμε…

Σε θέμα που έχουμε θίξει, αλλά δυστυχώς δεν έχει γίνει κάτι σοβαρό, αναφέρθηκε ο Βασίλης Τζαμουράνης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας.

Ο λόγος για τα λίμνη που δημιουργείται κάθε φορά που βρέχει στην είσοδο του οικοπέδου που χρησιμοποιείται ως παρκινγκ απέναντι από το Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Η απάντηση του αρμόδιου αντιδημάρχου ήταν ότι έπεσε χαλίκι και δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο μέχρι να γίνει διαμόρφωση.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας πρόσθεσε ότι υφίσταται ήδη μελέτη, αλλά υπάρχει πρόβλημα που έγινε γνωστό στην πορεία και αφορά οικόπεδο μέσα στο χώρο, καθώς ο ιδιοκτήτης διαφωνεί με την παραχώρησή του εξαιτίας της άνισης ανταλλαγής, όπως ο ίδιος υποστηρίζει (και φυσικά είναι δικαίωμά του).

Το ζήτημα είναι τι θα γίνει μέχρι να ξεκινήσει το έργο, αφού κάθε φορά που βρέχει όσοι παρκάρουν στο μοναδικό χώρο που υπάρχει κοντά στο Στάδιο αδυνατούν να πλησιάσουν με τα πόδια το γήπεδο.

Τόσα τσιμέντα πέφτουν στην πόλη, άραγε δεν μπορεί να πέσει λίγο στο σημείο που δημιουργείται η λίμνη; Και γράφουμε «στο σημείο», αφού μπορούμε να δεχτούμε ότι στον υπόλοιπο χώρο υπάρχει διαμάχη.

Παράλληλα, είχαμε γράψει για έναν προβολέα που θα μπορούσε να τοποθετηθεί στο Κλειστό για να φωτίσει το επίμαχο οικόπεδο, αφού μόνο ασφάλεια δεν αισθάνεται όποιος παρκάρει για να μεταβεί στο Στάδιο.

Ας ελπίσουμε οι του Δήμου να κάνουν μια βόλτα από εκεί αφού νυχτώσει για να δουν την κατάσταση που επικρατεί.
Π.Μπ.