Μεσσηνία: 15 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση

Μεσσηνία: 15 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε συγκεκριμένες περιοχές της Μεσσηνίας πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες, που απέφερε 15 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, πρόκειται για επιχείρηση πρόληψης και αντιμετώπισης παραβατικών συμπεριφορών και εστίασε στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης, του Μελιγαλά και της Θουρίας του Δήμου Καλαμάτας. 

Η επιχείρηση οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της.

Συλλήψεις
Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης οι αστυνομικοί συνέλαβαν συνολικά 15 Έλληνες, ηλικίας από 24 έως 64 ετών και ειδικότερα:

-Πέντε άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

-Επτά άτομα στην περιοχή της Μεσσήνης για ναρκωτικά, εκ των οποίων ο ένας κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Ειδικότερα, ένας 64χρονος διότι κατείχε 2 ναρκωτικά δισκία και 4 φυσίγγια, ένας 24χρονος με 0,5 γραμμάρια χασίς, ένας 34χρονος με 0,3 γραμμάρια χασίς, ένας 60χρονος και ένας 59χρονος διότι κατείχαν 4,8 γραμμάρια χασίς, ένας 43χρονος με 1,9 γραμμάρια χασίς κι ένας 37χρονος με 6,5 γραμμάρια χασίς

-Ένας 42χρονος και μια 48χρονη στην Καλαμάτα διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικά έγγραφα για κλοπή

-Ένα άτομο για παράβαση του ΚΟΚ.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 14 γραμμαρίων, 2 ναρκωτικά δισκία και 4 φυσίγγια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.
Β.Β.