Ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας καταδικάζει τις επιθέσεις σε μητροπολίτη Μεσσηνίας και πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου Πατρών

Ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας καταδικάζει τις επιθέσεις σε μητροπολίτη Μεσσηνίας και πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου Πατρών

Θέση στην επίθεση που δέχτηκε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος, όπως και η α΄ αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, παίρνει ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας, καταδικάζοντάς τες.

Σε σχετική δε ανακοίνωση που εξέδωσε σημειώνεται:

«Ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος από μικρή μερίδα συμπολιτών μας την προηγούμενη Κυριακή 19/12/2021. Επίσης καταδικάζει τη λεκτική επίθεση που δέχτηκε η α΄ αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Άννα Μαστοράκου.

Οι Ιατρικοί Σύλλογοι της Ελλάδας, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος και οι γιατροί μέλη τους υπερβάλλουν των δυνατοτήτων τους, ώστε να βοηθήσουν τη χώρα μας και τους συμπολίτες μας να ξεπεράσουμε την πανδημία που μας ταλαιπωρεί.

Ο μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος από την αρχή της πανδημίας είναι παρών στο πλευρό του μεσσηνιακού λαού, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας και τον ιατρικό κόσμο, συμβάλλοντας στην ενημέρωση και την προαγωγή της υγείας των Μεσσήνιων συμπολιτών μας».