“Όνειρο e-λεκτρονικής νύχτας” από την ομάδα εφήβων της Πειραματικής Σκηνής

“Όνειρο e-λεκτρονικής νύχτας”  από την ομάδα εφήβων της Πειραματικής Σκηνής

Μετά την παράσταση κουκλοθέατρου την προσεχή Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, “Η επανάσταση των γλυκών”, η Πειραματική Σκηνή συνεχίζει τη δημιουργική θεατρική χριστουγεννιάτικη παρουσία με την παράσταση της ομάδας των εφήβων “Όνειρο e-λεκτρονικής νύχτας” του Γιάννη Καλατζόπουλου, από Τετάρτη έως Κυριακή 9 Ιανουαρίου, στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας (8.00 μ.μ.). Μια σύγχρονη μουσική κωμωδία για παιδιά και μεγάλους.


Η σκηνοθεσία ανήκει στη Γιώλικα Πουλοπούλου, τη μουσική έγραψε ο Χρήστος Καλαϊτζόπουλος, την κίνηση επιμελήθηκε η Ανθή -Η Δρίλλια και τα σκηνικά- κοστούμια ο Βενετσάνος Μπαλόπουλος. Παίρνουν δε μέρος 15 έφηβοι.
Μέσα από τις απόψεις της σκηνοθέτιδος και παιδιών που συμμετέχουν στην παράσταση, όπως τις έχουν καταθέσει στο θεατρικό πρόγραμμα, θα πάρετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το σημαντικό αυτό έργο, που αναφέρεται στα προβλήματα της σημερινής ηλεκτρονικής εποχής, όπως είναι η έλλειψη ανθρώπινης επαφής, οι στόχοι που καθορίζουν οι κοινωνίες και οι άρχοντες των χωρών, η απουσία της χαράς του παιχνιδιού όπως παλιά, η ανθρώπινη απομόνωση, η εσωστρέφεια και ο ρόλος της εκάστοτε οθόνης που λειτουργεί καταλυτικά στη ζωή μας.


Οι παραστάσεις αφορούν εμβολιασμένους και νοσήσαντες σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Υπάρχει δε ηλεκτρονικό εισιτήριο στα ticket service, στην τιμή των 10 ευρώ για τους ενήλικες και 7 ευρώ για παιδιά και μαθητές.
Πληροφορίες στα τηλ. 2721021653, 6971540945.