Απονομή επαίνων σε μαθητές του Δήμου Μεσσήνης

Απονομή επαίνων σε μαθητές του Δήμου Μεσσήνης

Οι έπαινοι των τεσσάρων μαθητών του Δήμου Μεσσήνης που πρώτευσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2021 θα δοθούν σήμερα Κυριακή, 30 Ιανουαρίου,  ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, γιορτή της Παιδείας και των Γραμμάτων.

Η επιβράβευση του κάθε ενός που πρώτευσε στην αντίστοιχη Ομάδα Προσανατολισμού (Ανθρωπιστικών Σπουδών, Σπουδών Οικονομίας Πληροφορικής, Θετικών Σπουδών, Σπουδών Υγείας) συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ. Σημειώνεται ότι τα βραβεία δίνονται κάθε χρόνο στους φοιτητές έπειτα από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης.

Η δε απονομή θα γίνει στον εορτάζοντα Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών στη Μεσσήνη (με απόφαση του δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά το 2020), αμέσως μετά τη δοξολογία, τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

«Στις 30 Ιανουαρίου που γιορτάζουν οι Μεγάλοι Πατέρες της Εκκλησίας, Προστάτες των Γραμμάτων και των Σχολείων, θα απονείμουμε τα βραβεία στους πρωτεύσαντες και τους ευχόμαστε να διαπρέψουν στον τομέα τους», δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος.