Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης: Χωρίς αλλαγές στο προεδρείο

Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης: Χωρίς αλλαγές στο προεδρείο

Τα μέλη στις Επιτροπές

Η ειδική συνεδρίαση για την εκλογή του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης.

Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση δε σημειώθηκαν εντάσεις, ενώ στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου δεν υπήρξε αλλαγή.

Ειδικότερα, πρόεδρος παραμένει ο Νικόλαος Φύκιρης, αντιπρόεδρος ο Νικόλαος Ξενόγιαννης και γραμματέας ο Γιάννης Λάσκαρης.

Μετά την εκλογή του προεδρείου εξελέγησαν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Πρόεδρος των Επιτροπών παραμένει ο δήμαρχος Μεσσήνης.

Τα δε μέλη της Οικονομικής Επιτροπής για τη θητεία από 9/1/2022 έως 31/12/2022, έχουν ως εξής:

Τακτικά μέλη: Γαλιάτσος Δημήτριος, Ρούτσης Κωνσταντίνος, Τσέλιου – Μουρούφα Ελένη, Καρύδης Χρήστος, Τσερπές Αναστάσιος, Κανελλόπουλος Παναγιώτης. Αναπληρωματικά μέλη: Γιαννόπουλος Παναγιώτης, Καλοφωλιάς Δημήτριος, Μπρατσιάκος Ιωάννης, Βουτιέρος Γεώργιος, Ξενόγιαννης Νικόλαος.

Τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για τη θητεία από 9/1/2022 έως 31/12/2022, έχουν ως εξής:

Τακτικά μέλη: Μακρής Χαράλαμπος, Μαλιώτης Κωνσταντίνος,  Στραβόλαιμος Γεώργιος, Βουτιέρος Γεώργιος, Ξενόγιαννης Νικόλαος, Αθανασόπουλος Γεώργιος του Αλεξάνδρου.

Αναπληρωματικά μέλη: Δαβίλλας Γεώργιος, Κοντοθανάσης Σπυρίδων, Τσέλιου Μουρούφα Ελένη, Κοτταρίδης Νικόλαος, Τσερπές Αναστάσιος.

Ακόμα, με απόφαση του δημάρχου ορίστηκαν ως μέλη της Οικονομικής Επιτροπής οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Αθανασακόπουλος και Αναστάσιος Παπαγεωργίου.

Τέλος, με την ίδια απόφαση ως μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Ρούτσης και Αναστάσιος Παπαγεωργίου. 
Π.Μπ.