Δωρεάν rapid tests σε Στενωσιά, Χανδρινού, Σουληνάρι και Βλαχόπουλο

Δωρεάν rapid tests σε Στενωσιά, Χανδρινού, Σουληνάρι και Βλαχόπουλο

Έλεγχοι γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων covid-19 (rapid test), σε Στενωσιά, Χανδρινού, Σουληνάρι και Βλαχόπουλο του Δήμου Πύλου – Νέστορος, θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου.

Όντας ο δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας, σε άμεση επικοινωνία με το συντονιστή δράσεων του ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία, Κώστα Βλαχοδημητρόπουλο, για τα δεδομένα και την πορεία του κορωνοϊού στη Μεσσηνία και ειδικότερα στο Δήμο Πύλου – Νέστορος, συζήτησαν το βέλτιστο σχεδιασμό που επιβάλλεται να ακολουθηθεί προκειμένου οι πολίτες να εξυπηρετούνται άμεσα για τη διενέργεια rapid test.

Η Δημοτική Αρχή επισήμανε την ανάγκη εντατικοποίησης των ελέγχων και αιτήθηκε τη διενέργεια καθημερινών rapid tests, για την εξυπηρέτηση των πολιτών είτε ενηλίκων εμβολιασμένων είτε μαθητών, προκειμένου να περιορίζεται άμεσα η διασπορά σε περίπτωση θετικού κρούσματος.

Το αίτημα του δημάρχου έγινε δεκτό από τον κ. Βλαχοδημητρόπουλο και αποφασίστηκε ότι τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου θα διενεργηθούν δωρεάν rapid tests στις παρακάτω περιοχές και τις αντίστοιχες ώρες:

•Στενωσιά 9.00 – 10.00

•Χανδρινού 10.15 – 11.30

•Σουληνάρι 12.00  – 13.00

•Βλαχόπουλο 13.30  – 15.00.