Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΕΠΕΠΨΥ ΠΕ Μεσσηνίας

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΕΠΕΠΨΥ ΠΕ Μεσσηνίας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας την περασμένη Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, πριν από την έναρξη της πρώτης συνεδρίασης για το 2022.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ανταλλαγή ευχών για το νέο χρόνο, με την ελπίδα να τελειώσει γρήγορα η πανδημία και να μπορέσει το Κέντρο να πραγματοποιήσει διάφορες δράσεις και εκδηλώσεις που προγραμματίζονται, με σκοπό την πρόληψη και την ενημέρωση γύρω από θέματα που αφορούν στη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών.

Από την πλευρά του, ο κ. Άγγελος Χρονάς, ως πρόεδρος του Κέντρου, ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και το προσωπικό, για την προσπάθεια που καταβάλλουν, προκειμένου το ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας να είναι πάντα δραστήριο και πρωτοπόρο σε δράσεις προς όφελος της κοινωνίας της Μεσσηνίας.

«Ο χρόνος που έφυγε δεν υπολειπόταν σε δράσεις και εκδηλώσεις, παρότι το Κέντρο αναγκάστηκε να τις πραγματοποιήσει διαδικτυακά κατά κύριο λόγο και όχι δια ζώσης, όπως θα επιθυμούσε και η Διοίκηση και πολύ περισσότερο το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου. Παρόλα αυτά, κατάφερε να είναι “παρών” και να δείξει την αλληλεγγύη του και σε δύσκολες στιγμές που πέρασε η Μεσσηνία» σημείωσε.

Εκ μέρους δε του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχήθηκε σε όλους «Καλή χρονιά» με υγεία, αισιοδοξία, δύναμη, «ώστε να μπορούμε να ανταπεξερχόμαστε στα δύσκολα και μακριά από κάθε είδους εξάρτηση».

Να σημειωθεί πως η βασιλόπιτα ήταν προσφορά των καταστημάτων Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής “Κανονιέρης”.