Με πνεύμα πρωταθλητή η Καλαμάτα ’80 νίκησε και τον Αριστοτέλη Σκύδρας!

Με πνεύμα πρωταθλητή η Καλαμάτα ’80 νίκησε και τον Αριστοτέλη Σκύδρας!

Οι μεγάλες ομάδες με πνεύμα πρωταθλητή είναι εκείνες που καταφέρνουν να αντιπαλεύουν και τον κακό τους εαυτό, βρίσκοντας τα ψυχικά αποθέματα να ανατρέπουν τις σε βάρος τους καταστάσεις. Και τέτοια απέδειξε ότι είναι για μια ακόμη φορά σήμερα η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Καλαμάτας ’80. Οι «Λύκοι» ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του πιο κρίσιμου μέχρι τώρα αγώνα στη μεγάλη «μάχη» ανόδου στην Α1, κερδίζοντα στο Κλειστό τη Παραλία τον Αριστοτέλη Σκύδρα με 3-1 σετ. Οι φιλοξενούμενοι, που φαντάζουν ως ο βασικός «ανταγωνιστής» στη β φάση του πρωταθλήματος της Pre League, αιφνιδίασαν την τοπική μας ομάδα στο Κλειστό της Παραλία και βρέθηκαν να προηγούνται με 0-1 σετ, φτάνοντας πρώτοι στους 25 πόντου και αφήνοντας την Καλαμάτα ’80 στου 20. Με την ώθηση των φιλάθλων, που παρά τους περιορισμούς του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τον covid-19 έδωσαν δυναμικό “παρών” στις κερκίδες, το μεσσηνιακό συγκρότημα πήρε για τα καλά…μπρος στη συνέχεια, κάνοντας επίδειξη των ικανοτήτων του, φτάνοντας διαδοχικά στη νίκη με 25-21, 25-21 και 25-18 στα επόμενα σετ, χτίζοντας βαθμολογική διαφορά και ψυχολογική ανωτερότητα εν όψει της δύσκολης συνέχειας.


ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 (Παναγιώτης Ντάκουρης-Στέφανος Μάνα): Δημητούλης, Δαλακούρας, Πελεκούδας, Χριστόφας, Ίλιεφ, Παλέντζας, Β. Ντάκουρης λ., Χαραλαμπίδης, Στάμος λ., Γεωργάτος, Κακαλέτρης, Κανελλόπουλος, Κατσιαφλάκας.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ (Θανάσης Στράντζαλης): Κανέλλος, Βλαχόπουλος, Σαρικεΐσογλου, Γκλάντστοουν, Αρμενάκης, Λόπεζ, Αντωνιάδης (λ), Παντακίδης, Αναστασιάδης.