Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΠΡΟΧΘΕΣ περί την 8 μ.μ. διερχόμενος ο Δημ. Λυμπερόπουλος έξωθι της παρά την δημοσίαν οδόν Καλαμίου οικίας του Βασιλείου Αθ. Νίκα μετ’ άλλων επυροβόλησε χάριν διασκεδάσεως. Ο Βασίλειος Νίκας έχων μετ’ αυτού προηγουμένας αφορμάς εξέλαβε τον πυροβολισμόν κατευθυνόμενον κατ’ αυτού, επυροβόλησε κατά του αντιπάλου του και ετραυμάτισεν αντ’ αυτού τον Ηρακλήν Θεοδ. Σπυρόπουλον εις την κλείδωσιν του δεξιού γόνατος, μεθ’ ο ετράπη εις φυγήν μην συλληφθείς εισέτι.

-ΧΘΕΣ περί την 8ην πρωινήν ώραν η άμαξα του Αντωνίου Σωλομάκου οδηγουμένη παρά του ιδίου και διερχομένη την οδόν Ταϋγέτου εξ αβλεψίας του παρέσυρε την Μαρίαν σύζυγον Δημ. Σαμαροπούλου, διελθόντων των τροχών εξ αμφοτέρων των ποδών της, οι οποίοι και υπέστησαν ακίνδυνα τραύματα.

-ΠΡΟΧΘΕΣ περί την 11ην νυκτερινήν ώραν ο Χρίστος Σεσέλ μεταβάς εις την εν τη οδώ Φαρρών οικίαν της Ανθούλας Π. Καπετανάκη ετραυμάτισε ταύτην δια φαλτσέτας εις την ωμοπλάτην και την χείρα, τραπείς κατόπιν εις φυγήν και διαφυγών την σύλληψιν.

-ΕΙΣ την Ζούρτσαν ο 13ετής παις Θεόδωρος Θ. Βάγιας περιεργάζετο μονόκαννον κυνηγετικόν όπλον, όπερ εξεπυσοκρότησεν απροσδοκήτως και εφόνευσε την έναντι ευρισκομένην 4ετή θυγατέρα του Λεωνίδα Παπαδοπούλου, Βαρβάραν.