Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΠΕΡΙ το τέλος της ερχομένης εβδομάδος θα έχουν αφιχθή τα νέα στοιχεία του «ΘΑΡΡΟΥΣ» δι’ ας υπεβλήθη εις κολοσσιαίaς δαπάνας εις τρόπον ώστε η τυπογραφική εμφάνισις αυτού να είναι από πάσης απόψεως άψογος.

-ΕΙΝΑΙ ευχάριστον ότι ο έγκριτος συνεργάτης μας δικηγόρος Βασίλειος Κωστόπουλος, διωρίσθη από μέρους του Υπουργείου της Συγκοινωνίας μέλος της Λιμενικής Επιτροπής. Πρόκειται περί στοιχείου ζωντανού, ερχομένου εις άμεσον επαφήν με τον κόσμον εκλεκτού και αρχαίου δημοσιογράφου, ο οποίος δια της συμμετοχής του εις την Λιμενικήν Επιτροπήν θα δώση χωρίς αμφιβολίαν μίαν ώθησιν πλέον συγχρονισμένης και εξυπηρετικής δια τον λιμένα και την πόλιν πολιτικής εις την λιμενικήν επιτροπήν.

-ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ δραστηρίως η καλλιτεχνική συναυλία που θα δοθή το προσεχές Σάββατον και ώραν 9.45 μ.μ. εις την αίθουσαν της «Αίγλης» παρά του διακεκριμένου και διεθνώς γνωστού καλλιτέχνου Μακρίδου. Η συναυλία αυτή θα αποτελέση ασφαλώς δια την πόλιν μας καλλιτεχνικόν γεγονός.

-Ο εκ Ρωσίας υποδηματοκαθαριστής υπηρετών παρά τω Γεωργίω Καμαρινώ την παρελθούσαν νύκτα τω αφήρεσε περί τα 30 κυτία σιγαρέττων αξίας δραχμών 300 διαρρήξας το κάτωθι της οικίας Χριστοπούλου καροτσάκι του ανωτέρω Καμαρινού. Ο καλός υπηρέτης συλληφθείς υπό της αστυνομίας παρεπέμπεται ενώπιον του Εισαγγελέως.