Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

Ο καιρός εξακολουθεί να παραμένη αρκετά θαυμάσιος και επιτρέπει εις τους συμπολίτας να απολαμβάνουν μακαρίως τον ήλιον, εξαπλωμένοι κατά γνήσιον ρωμέικον τρόπον εις τα καθίσματα των καφενείων.

– Η «Αίγλη»  εις τον κολοφώνα της δόξης της,  συγκεντρώνει κάθε βράδυ τον εκλεκτότερον κόσμον και κατέστη πλέον το μοναδικόν αριστοκρατικόν κοσμικόν κέντρον της πόλεώς μας.

– ΚΑΤΑ την διάρκειαν της μουσικής συναυλίας του κ. Μακρίδη, μερικαί παρείσακτοι αριστοκράτιδες είχαν ανοίξει τρομερόν μεταξύ τους κουβεντολόι. Αλοίμονον εις την αριστοκρατίαν, όταν εκπροσωπείται από τοιούτου είδους αριστοκράτιδας… φαινόμενα!

-ΕΙΣ το εφοριακόν κατάστημα το Σάββατον την νύκτα παρ’ ολίγον να εκραγή πυρκαϊά εκ λησμονηθέντος εν τινι εξώστη της οικίας ήτις χρησιμοποιείται και ως κατοικία του εφόρου Μανκανίου. Το πράγμα ευτυχώς εγένετο αντιληπτόν υπό του σκοπού χωροφύλακος και προελήφθη η πυρκαϊά.

  • ΤΟ κοινοτικόν συμβούλιον Ανδρούσης κατά πρότασιν του προέδρου αυτού εψήφισε πίστωσιν εκ δραχμών 6.000 δια την προμήθειαν μιας ραπτομηχανής, η οποία θέλει χρησιμεύση δια την διδασκαλίαν χειροτεχνημάτων εις τας μαθητρίας του εκεί Δημοτικού Σχολείου.