Βασικά είδη διατροφής σε πέντε οικογένειες από την AHEPA Μεσσηνίας

Βασικά είδη διατροφής σε πέντε οικογένειες από την AHEPA Μεσσηνίας

Βασικά είδη διατροφής σε πέντε οικογένειες διέθεσε τις προηγούμενες ημέρες το Τμήμα της AHEPA Μεσσηνίας Papaflessas HJ-7, σε συνεργασία με το Δήμο Μεσσήνης και την αρμόδια Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού.

Για το λόγο αυτό ο δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος και η αρμόδια αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Ελένη Τσέλιου-Μουρούφα, υποδέχθηκαν στο δημαρχείο τον ύπατο κυβερνήτη της οργάνωσης στην Ευρώπη, Ιωάννη Μητρόπουλο και τον πρόεδρο του παραρτήματος Μεσσηνίας, Σταύρο Χουσέα, και αποδέχθηκαν τη δωρεά τροφίμων με την οποία ενισχύθηκαν δικαιούχοι πολίτες.

Ακολούθως στο γραφείο του δημάρχου συζήτησαν θέματα σχετικά με τη γενικότερη δράση προσφοράς και εθελοντισμού του παραρτήματος. «Η συνεισφορά και η έκφραση συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας  είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Η AHEPA Μεσσηνίας εξέφρασε έμπρακτα την αλληλεγγύη της προς συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη στήριξης. Χαιρόμαστε που αναπτύσσουμε τέτοιες συνεργασίες επ’ ωφελεία των συμπολιτών μας», σημείωσε σχετικά ο κ. Αθανασόπουλος.