Βόλεϊ: Καλαμάτα ’80 – ΑΣ Κέρκης Σάμου και ΖΑΟΝ – Απόλλων Καλαμάτας

Βόλεϊ: Καλαμάτα ’80 – ΑΣ Κέρκης Σάμου και ΖΑΟΝ – Απόλλων Καλαμάτας

Καλαμάτα ’80 – ΑΣ Κέρκης Σάμου στο Κλειστό Παραλίας
Τον ΑΣ Κέρκης Σάμου αντιμετωπίζει σήμερα στις 6.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γυμναστήριο Παραλίας η Καλαμάτα ’80, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Γ΄ Ομίλου του πρωταθλήματος βόλεϊ της Pre League Ανδρών.

Ο προπονητής της Καλαματιανής ομάδας Παναγιώτης Ντάκουρης και οι αθλητές του  θέλουν επιστροφή στις νίκες (μετά την ήττα από τον Πήγασο Πολίχνης) προκειμένου να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Διαιτητές έχουν οριστεί οι Κουτσούλας, Χανδρινός,  στη γραμματεία θα βρίσκεται η κα Λιακουνάκου, ενώ παρατηρητής διαιτησίας  θα είναι ο κ. Τσουμελέας.

Τα υπόλοιπα ματς της 4ης αγωνιστικής του Γ΄ Ομίλου είναι τα εξής:

Ώρα 6.00 μ.μ.

Αριστοτέλης Σκύδρας – Πήγασος Πολίχνης

8.00 μ.μ.

Άθλος Ορεστιάδας – ΑΕΚ

Στο προονητικό τιμ ο στατιστικολόγος Δημήτρης Γιαμαλής
Τέλος, την ενίσχυση στο προπονητικό τιμ με τον Δημήτρη Γιαμαλή (με πλούσια θητεία σε αθηναϊκές ομάδες),που είναι προπονητής – στατιστικολόγος, γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής της η διοίκηση της Καλαμάτας ’80.

___________________

PRE LEAGUE ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΖΑΟΝ – Απόλλων Καλαμάτας για την 1η αγωνιστική του Γ΄ Ομίλου
Πρεμιέρα σήμερα στης β΄ φάσης του πρωταθλήματος βόλεϊ της Pre League γυναικών και ο Απόλλων Καλαμάτας «κοντράρεται» στις 6.00 μ.μ. στο Γυμναστήριο Ζηρίνειο Αττικής με τον ΖΑΟΝ, για την 1η αγωνιστική του Γ΄ Ομίλου. Ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμάτας Χαράλαμπος (Μπάμπης) Μυτσκίδης, και οι αθλητές του θέλουν να συνδυάσουν νίκη με καλή εμφάνιση.

Την εν λόγω συνάντηση θα διευθύνουν οι Λ. Μουλά, Παπαχατζής. Στη γραμματεία θα βρίσκεται ο κ. Οικονόμου, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Ράπτης.

Οι υπόλοιπες συναντήσεις της 1ης αγωνιστικής του Γ΄ Ομίλου είναι οι εξής:

Σήμερα – 6.00 μ.μ.

Αιγάλεω – ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση

ΑΣ Ακαδημία  Πρωταθλητών Πεύκων – Φ.Ο. Βριλησσίων.

Αποκλείστηκε η ομάδα Νεανίδων…

Ο Απόλλων Καλαμάτας έχασε με 3-1 σετ από τον ΑΠΣ Απόλλων Πατρών, στον ημιτελικό του πρωταθλήματος βόλεϊ Νεανίδων της ΕΣΠΕΠ που διεξήχθη  την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Παραλίας και αποκλείστηκε.

Ο ΑΠΣ Απόλλων Πατρών στο μεγάλο τελικό θ’ αντιμετωπίσει τη Σπάρτη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Βιβή Τασιοπούλου): Ειρήνη Σακελλαρίου (αρχηγός), Ειρήνη Γιόλλα, Κυριακή  Σακελλαρίου, Τατιάνα Μερκούρη, Αναλένα Σκουφά,  Βασιλική Παπαδοπούλου (λ.), Βάλια Τσακάκου, Γαρυφαλλιά Χριστοπούλου, Αριάδνη Τριβυζά, Μαρία Χριστοπούλου, Ελευθερία Ζουμπουλίδου, Νίκη Γιόλλα (λ.), Ι. Αρβανίτη.

ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (Έλενα Καγιαλή): Χριστιάνα Μπρούμα, Έλενα Κούρκουλου, Ηρώ Μπρούμα, Αριάδνη Στεφανίδη, Κέλλυ Κουραχάνη (λ.), Νάσια Σκούρα, Μαρία Σπυροπούλου (αρχηγός), Φωτεινή Μπότη, Νεκταρία Μαμασιούλα, Κάτια Σιδεράκη (λ.), Β. Μπένου.