Φεύγει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας από το αμφιθέατρο της Περιφέρειας

Φεύγει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας από το αμφιθέατρο της Περιφέρειας

Μέχρι το τέλος του μήνα θα συνεχίσει να συνεδριάζει στο αμφιθέατρο της Περιφέρειας, στο κτηριακό συγκρότημα της πρώην Νομαρχίας, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο φεύγει από αυτό το χώρο “ξεπαγιασμένο” και με εντυπώσεις που δεν μπορούν να χαρακτηριστούν καλές. Ακόμα και στην τελευταία συνεδρίαση, όπως και στην προηγούμενη, δημοτικοί σύμβουλοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη θερμοκρασία παγετού σχεδόν που επικρατούσε στην αίθουσα.

Να σημειωθεί ότι πριν από δύο συνεδριάσεις το Δημοτικό Συμβούλιο είχε αποφασίσει να συνεδριάζει μέχρι το τέλος των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας ή μέχρι το τέλος του 2022 στο αμφιθέατρο της Περιφέρειας.

Εξετάζεται, μάλιστα, οι συνεδριάσεις του να μεταφερθούν στο Πνευματικό Κέντρο. Η δε αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο της Αριστομένους είναι πολύ μικρή για τις συνεδριάσεις και όχι μόνο στην περίοδο της πανδημίας.

Τέλος, σημειώνεται ότι στο αμφιθέατρο σχεδιάζεται να μεταφερθούν υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας κατά την περίοδο της ανακατασκευής της πρώην Νομαρχίας.
Α.Π.