Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΤΟ Εκκλησιαστικόν Συμβούλιον του Μητροπολιτικού ναού της Υπαπαντής εξακολουθεί μετά μεγίστης δραστηριότητος τας προπαρασκευάς δια την εορτήν της Υπαπαντής. Ο περί τον ναόν χώρος εσημαιοστολίσθη πανηγυρικώς, ελήφθησαν δε όλα τα κατάλληλα μέτρα δια την μετά τάξεως και ευκοσμίας διεξαγωγήν της εορτής. Προβλέπει ότι κατά την ημέραν της εορτής θα συρρεύση ενταύθα άπειρον πλήθος κόσμου εξ όλων των μερών της Μεσσηνίας.

ΔΙΑ της σημερινής εκ Τριπόλεως αμαξοστοιχίας αφικνούνται εκείθεν εις την πόλιν μας 62 πρόσκοποι από τέσσαρας αρχηγούς και έναν έφορον, οι οποίοι θα παραστούν κατά την εορτήν της Υπαπαντής, μετ’ άλλων προσκόπων οι οποίοι θα έλθουν ενταύθα εκ των χωρίων της Μεσσηνίας. Το απόγευμα της ιδίας ημέρας θα δοθή εις το γυμναστήριον ποδοσφαιρικόν ματς και θα γίνη επίσης προσκοπική επίδειξις.

-ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ και παρεπεμφθείς εις το αυτόφωρον κατεδικάσθη εις 10ήμερον κράτησιν ο Παναγ. Δημ. Παπαδέας, διότι παρέσυρε δια του κάρου του και εμωλώπισε τον Ιωάν. Τσάκωναν.

-ΕΜΗΝΥΘΗ ο Φίλιππος Φοραδάς επί παραβάσει της αστυνομικής διατάξεως της απαγορευούσης την διέλευσιν εφίππων εκ της οδού Αριστομένους.