Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

Ο εκ του χωρίου Ράχες του τέως Δήμου Σκυλλούντος Νικόλαος Παναγόπουλος συλλαβών εις θέσιν Τσουκαλέικα την 17έτιδα ποιμενίδα Ελένην θυγατέρα Παν. Πρίνου ησέλγησε βία επ’ αυτής αποφράξας δια των χειρών του το στόμα της. Ο ασελγήσας τριακονταετής περίπου μετά την πράξιν του εγκατέλειψε το θύμα του τραπείς εις φυγήν και συλληφθείς την επομένην υπό της αστυνομίας.

-ΑΓΝΩΣΤΟΙ εισελθόντες δια του παραθύρου εις το εν Κυπαρισσία σιδηροπωλείον του Αντ. Μπιλιαρδή αφήρεσαν διάφορα είδη αξίας δραχ. 400. Εκ των ενεργειών της αστυνομίας απεκαλύφθησαν και συνελήφθησαν ως δράσται οι Αγγελής Δέδες και Αθαν. Ψαριώτης, κατεσχέθησαν δε και τα κλοπιμαία εις την οικίαν του δευτέρου.

-ΕΙΣ την Μαραθούπολιν ο Αντώνιος Λαμπρόπουλος κατόπιν έριδος δια προηγουμένας αφορμάς μετά του Σπυρ. Αρβανίτη εξήγαγε μάχαιραν και ετραυμάτισε τούτον ελαφρώς εις την ωμοπλάτην. Ο δράστης συλληφθείς παρεπέμφθη εις τον Εισαγγελέα Κυπαρισσίας.

-ΕΙΣ το χωρίον Μαγούλα άγνωστοι μεταβαίνοντες εις το Νεκροταφείον ανέσκαψαν τον τάφον του προσφάτως θανόντος Βασιλείου Νικολ. Γεωργακοπούλου και απεγύμνωσαν τούτον αφαιρέσαντες τα ενδύματα, υποδήματα, τον πίλον του και 4 μεταξωτά μανδήλια. Οι συλήσαντες τον νεκρόν δεν απεκαλύφθησαν εισέτι υπό της αστυνομίας.