Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΤΟ κρύο εξακολουθεί να θαυματουργή και οι συμπολίται διπλοκλειδώνονται εις τα σπίτια τους. Κάθε κοσμική κίνησις έσβησε κυριολεκτικώς και τα κέντρα ερημώθησαν.

-ΠΡΟΧΘΕΣ το εσπέρας εν Γιαννιτσανίκοις ερρίφθησαν περί τους 20 πυροβολισμούς αναστατώσαντες τους κατοίκους. Κατόπιν τούτου ειδοποιηθείς μετέβη επί τόπου ο διευθυντής του α΄ αστυνομικού τμήματος Γυπαράκης μετά του ανθυπασπιστού της καταδιώξεως Βιργινίου και δυνάμεως χωροφυλάκων. 

ΕΚ της επιτοπίου εξετάσεως εξηκριβώθη, ότι ήτο τραυματισμένος εις την κεφαλήν ελαφρώς δια κτυπήματος πιστολίου  ο Σπ. Σωτ. Κουράκλης και ο οποίος διετείνετο, ότι εκτυπήθη παρά των αδελφών Μπουφέα εις συναντησίν του μετ’ αυτών εις θέσιν γέφυρα Μπαζάνη. Η αστυνομία προς εξακρίβωσιν των πραγμάτων διεξάγει ανακρίσεις.

-ΣΥΝΗΛΘΟΝ προχθές εις το αστυνομικόν τμήμα οι κ.κ. νομίατρος και αστυίατρος μετά του διοικητού υπομοιράρχου κ. Γυπαράκη και προέβησαν εις τον χαρακτηρισμόν προσαχθεισών ενώπιόν των υπό της αστυνομίας τεσσάρων γυναικών, εκ των οποίων ως κοινήν εχαρακτήρισαν την μίαν.