Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΠΡΟΧΘΕΣ περί ώραν 8ην εσπερινήν εις την συνοικίαν Νησάκι κατόπιν φιλονικίας ο Νικόλαος Νικηφόρος ετραυμάτισε δια μαχαίρας εις την κοιλίαν τον Γεώργιον Κρητικόν, συνταξιούχον μηχανοδηγόν ΣΠΑΠ και τον Παναγιώτην Νικολόπουλον εις τον πόδα. Ο δράστης συνελήφθη και ωδηγήθη εις το β΄ αστυνομικόν τμήμα, χθες δε το απόγευμα παρεπέμφθη εις τον Εισαγγελέα.

-ΕΙΣ το χωρίον Χατζή της Βουφράδος προχθές την 9ην νυκτερινήν ώραν συνεπλάκησαν μεταξύ των ο Δημ. Φ. Μαρκόπουλος μετά του ανεψιού του Δημ. Κ. Μακροπούλου, διότι ο δεύτερος εκτύπησε δια ράβδου τον χοίρον του πρώτου, χρησιμοποιήσαν κατόπιν την ιδίαν ράβδον και επί της κεφαλής του θείου του. Το έργον δε τούτου συνεπλήρωσε και ο καταφθάσας εις τόπον πατήρ του και αδελφός του δερομένου. Ο τραυματισθείς εκτός των άλλων τραυμάτων της κεφαλής υπέστη και σοβαρόν τοιούτον εις την βρεγματικήν χώραν. Οι δράσται καταζητούνται εισέτι.

-ΠΡΟΧΘΕΣ περί ώραν 8 π.μ. ενώ το υπ’ αριθμ. 15387 επιβατικόν αυτοκίνητον του Αγγελή Τζούλλα μετέβαινεν από Γαργαλιάνους εις Κυπαρισσίαν επί της δημοσίας οδού και εις θέσιν «Κουτσοβέρη» εκτύπησεν εις την κεφαλήν τον εκ του χωρίου Μάναρι της Μαντινείας εργάτην Λεων. Τσάγκον, ο οποίος εκ της ακατασχέτου αιμορραγίας απεβίωσεν το απόγευμα της ιδίας ημέρας.

Ο δράστης σωφέρ Τζούλλας προσελθών εις την Αστυνομίαν Κυπαρισσίας παρεπέμφθη εις τον Εισαγγελέα.