Σήμερα το στερνό αντίο στον πρώην δήμαρχο Γαργαλιάνων Σπύρο Μπουντά

Σήμερα το στερνό αντίο  στον πρώην δήμαρχο Γαργαλιάνων Σπύρο Μπουντά

Σήμερα στις 11.00 το πρωί από τον Ιερό Ναό Γενεσίου Θεοτόκου Γαργαλιάνων θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του πρώην δημάρχου Γαργαλιάνων, ιατρού Σπύρου Μπουντά, ο οποίος τη Δευτέρα ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι στην αιωνιότητα σε ηλικία 81 ετών.

Ο εκλιπών είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό και τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Σπύρος Μπουντάς επί σειρά δεκαετιών διατηρούσε ιατρείο στους Γαργαλιάνους και πρόσφερε στους συνανθρώπους του αλλά και στην Αυτοδιοίκηση. Διετέλεσε δήμαρχος Γαργαλιάνων για δύο θητείες, από 1η/1/1995 έως και 31/12/2002. Επίσης, διετέλεσε νομαρχιακός σύμβουλος την περίοδο 1991-1994 και μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας την περίοδο 1990-1993.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή του χθες να αποδώσει τιμές στον αποβιώσαντα πρώην δήμαρχο Γαργαλιάνων:

1. Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία του Δήμου Τριφυλίας

2. Να ονομαστεί μια δημοτική οδός στους Γαργαλιάνους με το όνομά του

3. Να αναρτηθεί η φωτογραφία του δίπλα στην φωτογραφία των αποβιωσάντων δημάρχων στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γαργαλιάνων

4. Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του.

Του Ηλία Γιαννόπουλου