Συλλήψεις για ναρκωτικά σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε  αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Νέα εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση μέσα σε λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία, στο πλαίσιο γενικότερης σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκειά της έγιναν έλεγχοι συνολικά σε 1.222 άτομα, εκ των οποίων τα 881 ήταν Έλληνες και 341 αλλοδαποί, καθώς και σε 860 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 178 άτομα, από τα οποία 97 ήταν Έλληνες και 81 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 105  άτομα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βεβαιώθηκαν ακόμα 230 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συλλήψεις

Στη Μεσσηνία συνελήφθησαν 18 άτομα και συγκεκριμένα:

-Πέντε άτομα για ναρκωτικά και ειδικότερα ένας 49χρονος στα Φιλιατρά, καθώς στο κατάστημα που διατηρεί οι αστυνομικοί βρήκαν να κρύβει 114,5 γραμμάρια χασίς. Επίσης στα  Φιλιατρά συνελήφθη ένας 52χρονος καθώς βρέθηκε στην κατοχή του ποσότητα ηρωίνης βάρους 1,8 γραμμαρίων και 10 ναρκωτικά δισκία. Στην Καλαμάτα συνελήφθη ένας 52χρονος γιατί είχε 2,1 γραμμάρια χασίς, καθώς κι ένας 17χρονος με ένα 19χρονο, γιατί κατείχαν ένα τσιγαριλίκι

-Τρία άτομα  για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

-Δέκα αλλοδαποί σε διάφορες περιοχές στη Μεσσηνία οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.

Επίσης, το απόγευμα της Τετάρτης συνελήφθη στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, ένας 33χρονος, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε από το 2019 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας για κλοπή.