Δ.Σ. Τριφυλίας: Αναπάντητη ερώτηση Τσαφαρά για καθαρισμούς παραλιών τέλος του 2021

Δ.Σ. Τριφυλίας: Αναπάντητη ερώτηση Τσαφαρά για καθαρισμούς παραλιών τέλος του 2021

Αναπάντητη έμεινε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας η προ ημερήσιας διάταξης ερώτηση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες», Παναγιώτη Τσαφαρά, σχετικά με απευθείας αναθέσεις του δημάρχου Τριφυλίας για καθαρισμούς παραλιών και κοινοχρήστων χώρων προς το τέλος του 2021.

Ο κ. Τσαφαράς είπε σχετικά: «Προς το τέλος του χρόνου είχαμε ένα κονδύλι γύρω στα 80.000 ευρώ για καθαρισμό ακτών. Θέλω να ρωτήσω ποιες ακτές καθαρίστηκαν, γιατί εγώ δεν έχω δει καμία κι αν αυτή η δουλειά που ανατέθηκε σε κάποιον εργολάβο, με αυτεπιστασία, ολοκληρώθηκε. Γιατί μας είχατε πει ότι πρέπει να γίνει εντός του χρόνου. Κι αν δεν έχει ολοκληρωθεί, υπάρχουν πολλά σημεία στις παραλίες, και προσβάσεις και δρόμοι, τα οποία χρήζουν άμεσης επέμβασης. Νομίζω ότι είναι καιρός τώρα, που ανοίγει η άνοιξη…».

Στη συνέχεια ανέφερε άκρως προβληματικό σημείο κάτω από την «Παράγκα» στον Αγρίλη, το δρόμο μπροστά στο Κάστρο των Παραμυθιών, που είναι, όπως είπε, μη επισκέψιμος, καθώς και δρόμους σε άλλες παραλίες σε όλον το Δήμο Τριφυλίας.