Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας: Σεμινάρια χορού με τη Βαρβάρα Μπαρδακά

Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας: Σεμινάρια χορού με τη Βαρβάρα Μπαρδακά

Διευρύνοντας τις δράσεις του κατά τη διάρκεια του έτους, το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας διοργανώνει και φέτος το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Keep Dancing, σε συνεργασία με τη Δημοτική Σχολή Χορού. Σκοπός είναι η εξασφάλιση υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικού περιεχομένου, η τροφοδότηση του νέου καλλιτεχνικού δυναμικού της πόλης με σημαντικά ερεθίσματα, καθώς και η υποστήριξη των ταλέντων της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Όσο για το επόμενο σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 19-20 Μαρτίου με τη Βαρβάρα Μπαρδακά, KYS Improvisation: Practice into Performance.

Απευθύνεται, δε, σε χορευτές κάθε είδους που θέλουν να ανακαλύψουν ή να ενισχύσουν την αυτοσχεδιαστική τους ταυτότητα. Η μέθοδος αυτή μετατρέπει τον αυτοσχεδιασμό από ερευνητικό εργαλείο σε συνθήκη performance, ενώ γενικότερη φιλοσοφία του σεμιναρίου αποτελεί η εξέλιξη μέσα από την παρατήρηση και η ανάπτυξη της νοητικής και σωματικής μας αντοχής, ανακαλύπτοντας πώς να μετατρέπουμε κάθε παραπάτημα σε επόμενη κίνηση μέσα στη ροή του αυθορμητισμού!

Πληροφορίες/Συμμετοχές

Τηλ. 2721083086 (καθημερινά 16.00-20.00)

Email: dance@kalamatafaris.gr