Επίσκεψη Γιώργου Λεβεντάκη στον Στέλιο Πέτσα χθες

Επίσκεψη Γιώργου Λεβεντάκη στον Στέλιο Πέτσα χθες

Τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, επισκέφθηκε χθες ο δήμαρχος Τριφυλίας, Γιώργος Λεβεντάκης.

Έτσι σε ενημερωτική επιστολή του κ. Λεβεντάκη στο facebook χθες το μεσημέρι αναγράφεται: «Προγραμματισμένη συνάντηση, με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιο Πέτσα, είχα σήμερα το πρωί στο γραφείο του. Στη συνάντηση τέθηκαν θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου και συζητήθηκαν προβλήματα που αφορούν στο Δήμο Τριφυλίας, τα οποία αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα προσοχή και υπευθυνότητα, προκειμένου να επιτύχουμε την καλύτερη δυνατή επίλυσή τους.

Η δρομολόγηση συγκεκριμένων ενεργειών, όσον αφορά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη χρηματοδότηση σημαντικών έργων, όπως είναι εκείνα της αγροτικής οδοποιίας, ήταν κύριο ζητούμενο από πλευράς μας. Όπως, επίσης, η διεκδίκηση για ένταξη στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” και άλλων εξίσου σημαντικών έργων, που αποτελούν, για το Δήμο Τριφυλίας και τη Δημοτική Αρχή, υψηλή προτεραιότητα, αλλά και αναγκαιότητα.

Πρόθεση του υπουργείου είναι η ενίσχυση των περιφερειακών Δήμων για την υλοποίηση έργων αναπτυξιακού και εμβληματικού χαρακτήρα. Γι’ αυτό και είμαι πεπεισμένος, μετά τη γενομένη συνάντησή μου με τον υπουργό, ότι ο Δήμος Τριφυλίας θα τύχει της συνδρομής, όπως και της στήριξής του, για την πραγματοποίηση πολλών τέτοιων έργων στο εγγύς μέλλον. Έργων με θετικό αποτύπωμα στη ζωή και την καθημερινότητα όλων ανεξαιρέτως των πολιτών. Και συνεχίζουμε…».