«Εποχές», το συγκρότημα από την Καλαμάτα που ξεσήκωσε το X-Factor

«Εποχές», το συγκρότημα από την Καλαμάτα  που ξεσήκωσε το X-Factor

Από την Καλαμάτα ξεκίνησε την πορεία του το 2019 το συγκρότημα «Εποχές», δηλαδή ο Αλέξανδρος Καλαντζής, ο Στέλιος Κοντούλης, ο Κώστας Βέλμαχος και ο Χάρης Κολόζης.

Μέσα σε τρία μόλις χρόνια και παρά τις δύσκολες συνθήκες λόγω του κορωνοϊού και των αλλεπάλληλων εγκλεισμών, το συγκρότημα μετρά αρκετά live στη νυχτερινή ζωή της πόλης, καθώς και τέσσερα δικά του τραγούδια με παραγωγή από τα ίδια τα μέλη.

Η ανοδική πορεία του συγκροτήματος πυροδοτήθηκε, μάλιστα, πριν από ένα χρόνο, οπότε και ξεκίνησε μια εξαιρετική συνεργασία με τη δισκογραφική εταιρεία Spicy Music.

Φέτος αποφάσισαν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μουσικό talent show “Xfactor”, στο οποίο ήδη από την πρώτη τους εμφάνιση τράβηξαν την προσοχή και τα βλέμματα. Ειδικότερα, παρουσίασαν στους κριτές του show (Μαρίζα Ρίζου, Στέλιο Ρόκκο, Χρήστο Μάστορα και Μιχάλη Κουινέλη/Stavento) ένα mash up δύο τραγουδιών: «Του Αιγαίου τα μπλουζ – Είμαι ακόμα παιδί» και φάνηκε να τους ξεσηκώνουν με το ταλέντο και την ενέργειά τους. Έλαβαν δε αρκετά θετικά σχόλια, ενώ η Μαρίζα Ρίζου ξετρελάθηκε με την ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί και ανέβηκε μαζί τους στο stage, για να τραγουδήσουν και να… ραπάρουν όλοι μαζί την πολύ γνωστή σε όλους μας «Ντισκοτέκ»!

Να σημειώσουμε εδώ ότι τις εμφανίσεις των «Εποχών» στο xfactor συμπληρώνει μουσικά με το μπάσο του και ο Νίκος Κουμουνδούρος.

Καλή συνέχεια και καλή τύχη, λοιπόν, στις «Εποχές» μέσα και έξω από το show!