Γιάννης Ηλιάδης: Εννέα πρωτιές σε δύο αγώνες για το Φιλιατρινό αθλητή ρυθμικής γυμναστικής

Γιάννης Ηλιάδης: Εννέα πρωτιές σε δύο αγώνες για το Φιλιατρινό αθλητή ρυθμικής γυμναστικής

Οι πρώτοι αγώνες της χρονιάς για το Φιλιατρινό αθλητή ρυθμικής γυμναστικής, Γιάννη Ηλιάδη, ήταν άκρως πετυχημένοι, κατακτώντας σε αυτούς εννέα πρωτιές!

Οι αγώνες ήταν διαδικτυακοί λόγω κορωνοϊού και οι επιδόσεις του τον γέμισαν με ικανοποίηση, χαρά και αισιοδοξία για τη συνέχεια!

Μιλώντας στο «Θ» ο Γιάννης Ηλιάδης αναφέρθηκε στους δύο αγώνες και το στόχο του για τους επόμενους. Όπως είπε, «στις 25 και 26 Φεβρουαρίου (στις 7.30 και 8.00 το πρωί) έκανα τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Ήταν διαδικτυακός λόγω Covid-19. Στο διεθνή αυτό αγώνα, που έγινε από σύλλογο της Βραζιλίας, συμμετείχα σε τρία όργανα, μπάλα, κορύνες και στεφάνι, κατέκτησα την 1η θέση και στα τρία όργανα και στο σύνθετο ατομικό. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τις βαθμολογίες μου, ειδικά δεδομένου του ότι ήταν ο πρώτος αγώνας με βάση το νέο Κώδικα.

Στις 5 Μαρτίου (στις 5.30 και το πρωί) πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος αγώνας μου, και αυτός διαδικτυακός. Στον αγώνα αυτό κατέκτησα την 1η θέση στη κορδέλα, στο στεφάνι, στην μπάλα και στις κορύνες, καθώς και στο σύνθετο ατομικό. Συγκριτικά με τον πρώτο αγώνα είμαι ακόμη πιο ικανοποιημένος από τα αποτελέσματά μου, τόσο σε εκτέλεση όσο και σε βαθμολογίες, καθώς ήταν πολύ καλύτερα. Στόχος μου είναι ο επόμενος διαδικτυακός αγώνας στις 23 Απριλίου και ο αγώνας που θα γίνει το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο στην Ισπανία στο Μπιλμπάο».

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ