«Καλλίεργον»: Ετοιμασία ταινίας από τη Μάνη για τη Μάνη αλλά και όλο τον κόσμο

«Καλλίεργον»: Ετοιμασία ταινίας από τη Μάνη για  τη Μάνη αλλά και όλο τον κόσμο

Στην Καλαμάτα χθες η Nikoletta Skarlatos

Για την ταινία «Τυφλή πίστη» που θα γυριστεί στη Μάνη και την Καλαμάτα μίλησαν χθες μέλη της παραγωγής, αλλά και της «Καλλίεργον». Στόχος της ταινίας και των συντελεστών της να αναδείξει την περιοχή σε όλο τον κόσμο, ενώ ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά.

Χαρακτηριστικό είναι ότι πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ενώ το κομμάτι του makeup art – design έχει αναλάβει η παγκοσμίου φήμης Nikoletta Skarlatos.

Χθες, μάλιστα, η κυρία Nikoletta Skarlatos βρέθηκε στην Καλαμάτα και μίλησε για την αγάπη της προς την περιοχή μας, για τους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό και, φυσικά, για την ταινία.

Τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου άνοιξε εκ μέρους της «Καλλίεργον» η Βασιλική Κατέρη, μιλώντας για την αξία του να συμμετέχει σε αυτή την παραγωγή η Nikoletta Skarlatos, μια γυναίκα που πλέον αποτελεί φίλη της «Καλλίεργον» και έχει πιστέψει σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα.

Επιπρόσθετα, ανέφερε ότι όσοι συμμετέχουν στο συγκεκριμένο εγχείρημα έχουν γίνει μια παρέα και έχουν τυφλή πίστη σε αυτό.

Παίρνοντας το λόγο η κα Nikoletta Skarlatos δήλωσε περήφανη που βρίσκεται στην Καλαμάτα και θα κάνει κάτι από την καρδιά της, αφού η Ελλάδα είναι όλη της η ζωή και δεν το ξεχνά.

Πρόσθεσε δε, ότι όταν συνάντησε τον Χρήστο Βασιλόπουλο και της μίλησε για την ταινία εντυπωσιάστηκε με την ιδέα και άμεσα απάντησε θετικά στην πρόταση.

Με τη σειρά της η σκηνοθέτις της ταινίας, Ακριβή Κόλλια, ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο στάδιο προετοιμασίας και δήλωσε περήφανη και ευγνώμων για την ταινία. Ήδη προετοιμάζεται εδώ και τρία χρόνια, με τα γυρίσματα να αναμένεται να ξεκινήσουν τον επόμενο χειμώνα στη Μάνη και την Καλαμάτα.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής φωτογραφίας, Νίκος Δαλέζιος, σημείωσε ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά και αποτελεί για τον ίδιο, όπως και για το κάθε μέλος που συμμετέχει στην ταινία, τεράστια ευθύνη να ολοκληρωθεί σωστά, ενώ θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της Μάνης που του ανοίγουν τα σπίτια τους και δείχνουν διάθεση να βοηθήσουν με όποιον τρόπο. Διαβεβαίωσε δε, ότι το τελικό αποτέλεσμα θα κάνει περήφανο όλο τον κόσμο.

Τελευταίος πήρε το λόγο ο βοηθός σκηνοθέτη, Δημήτρης Καβάκος. Όπως είπε, συνάντησε στη συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπους με διαφορετική ποιότητα, ενώ αναφερόμενος στην Nikoletta Skarlatos, τη χαρακτήρισε άνθρωπο με δυναμικότητα και δήλωσε ευλογημένος που βρίσκεται στην ομάδα τους.
Π.Μπ.