Νέα προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 53χρονος για την κατηγορία του βιασμού

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 53χρονος για την κατηγορία του βιασμού

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι ζήτησε και έλαβε χθες από την ανακρίτρια Καλαμάτας ο 53χρονος που κατηγορείται για βιασμό και κατάχρηση της ανιψιάς του το 2014 κι όταν ήταν μόλις 6 ετών.

Χθες, συνοδεία του δικηγόρου του, ο 53χρονος οδηγήθηκε στην ανακρίτρια για να απολογηθεί, όπου έκανε χρήση του δικαιώματός του να λάβει κι άλλη προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.

Η υπόθεση έγινε γνωστή μόλις τις προηγούμενες ημέρες, χάρις στην καθηγήτρια που κατάφερε να κάνει τη 14χρονη σήμερα κοπέλα να εμπιστευτεί τις φοβίες της και ό,τι της είχε συμβεί.

Το κορίτσι εξομολογήθηκε στην καθηγήτριά της ότι σε ηλικία 6 ετών και συγκεκριμένα το 2014 είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από συγγενικό της πρόσωπο και συγκεκριμένα από θείο της. Διακριτικά ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, η οποία «έτρεξε» γρήγορα την υπόθεση και άμεσα σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία κατατέθηκε στην Εισαγγελία και την Παρασκευή εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του 53χρονου, το οποίο εκτελέσθηκε αυθημερόν και ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη.

Β.Β.