Pre League βόλεϊ ανδρών: Όλοι στο πλευρό της Καλαμάτας ’80 στο σημερινό ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Πήγασο Πολίχνης!

Pre League βόλεϊ ανδρών:  Όλοι στο πλευρό της Καλαμάτας ’80 στο σημερινό ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Πήγασο Πολίχνης!

Έναν ιδιαίτερα κρίσιμο αγώνα δίνει σήμερα Κυριακή η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Καλαμάτας ’80, καθώς στις 6 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας θα υποδεχθεί τον Πήγασο Πολίχνης.

Πρόκειται για το ντέρμπι κορυφής της β’ φάσης της Pre League βόλεϊ των ανδρών, με τους «Λύκους» να θέλουν τη νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο που προηγείται με 4 πόντους. Οι υπεύθυνοι του ΑΟΚ ’80 απευθύνουν κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο να ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών αναφέροντας τα παρακάτω:

«Πριν 9 χρόνια, τέτοια περίπου εποχή η ομάδα αυτή είχε μαζέψει τα κομμάτια της ύστερα από μια αποτυχημένη χρονιά και κέρδιζε την άνοδο της στην τότε Α2 Εθνική κατηγορία.

Ύστερα από 7 αγωνιστικές περιόδους και μια που δεν παίχτηκε λόγω της πανδημίας, είναι ακόμα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία (πλέον Preleague) μόνο που φέτος ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να διεκδικήσει ξανά μια άνοδο, αυτή τη φορά στην Α1 Εθνική κατηγορία Volleyleague. Στην πορεία αυτή κινδυνεύσαμε, απογοητευτήκαμε, φοβηθήκαμε, ατυχήσαμε. Όμως τίποτα δε μας σταματά. Μέχρι τέλους παλεύουμε.

Σε ένα τρομερά αμφίρροπο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να βρίσκεται κοντά στο όνειρο της ανόδου.

Την ομάδα αυτή παιχνίδι με το παιχνίδι την αγκάλιασε ακόμα περισσότερο ο φίλαθλος κόσμος της πόλης. Η στήριξη αυτή του κόσμου που διψάει για επιτυχίες, μας δίνει ώθηση να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για τον τελικό μας στόχο. Αγκάλιασε τους αθλητές, τους προπονητές και στήριξε τη διοίκηση μας ενισχύοντας με την παρουσία του και τον οβολό του την προσπάθειά μας.

Στην πορεία μας για το πρωτάθλημα, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος υποδεχόμαστε στην Παραλία την πρωτοπόρο ομάδα του Πήγασου Πολίχνης.

Έλα και εσύ μαζί μας, βοήθησε την ομάδα της πόλης σου να καταφέρει την άνοδο, δείξε την έμπρακτη στήριξη σου με τη φωνή και δώσε μας παλμό από την κερκίδα. Γίνε και εσύ μέλος της παρέας που θα γράψει ιστορία!

Το πρώτο βήμα της τελικής ευθείας είναι την Κυριακή! Μη το χάσεις!»