Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΓΕΝΟΜΕΝΩΝ αρχαιρεσιών προς εκλογήν Διοικητικού Συμβουλίου του υπό την προεδρίαν του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας αρτισυστάτου Συλλόγου Απόρων Φυματαιώντων η «Ζωοδόχος Πηγή», εξελέγησαν αντιπρόεδρος η Κούλα Μπούκα, γραμματεύς ο Σπ. Παπαδόπουλος, ταμίας ο Π. Αναστασέως και σύμβουλοι οι Ελένη Πανταζοπούλου, Φιλ. Γκουζούλη, Όλγα Πεμμένου, Π. Μητσοτάκη, Αρ. Καλούλη, Αργυρώ Σκρουμπέλου και οι Θεόδ. Δούσης, Παν. Κόλιας.

ΑΜΑ τη εκλογή του  το νέον Δ. Συμβούλιον επελήφθη της εξετάσεως των χρησιμοποιηθησομένων μέσων προς ευόδωσιν των υπό του Συλλόγου επιδιωκτέων σκοπών, προς τελεσφόρησιν δε των προσπαθειών του θέλει να πιστεύη ότι θα έχη εξησφαλισμένην την αμέριστον της κοινωνίας υποστήριξιν και συνδρομήν.

-TO Κοινοτικόν Συμβούλιον Κουκουνάρας επέβαλεν εις τους κατοίκους 10ήμερον προσωπικήν εργασίαν δια την κατασκευήν αμαξιτής οδού υπό της Κοινότητος εις Γιάλοβαν και Πύλον και από Κουκουνάρας εις Λέζαγα.

-ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΝ εκ Βιέννης μετά της κυρίας του ο ιατρός της πόλεώς μας Λεωνίδας Δάλλας και επανέλαβε τας εργασίας του δεχόμενος επί τη οικία του παρά τη πλατεία Μαυρομιχάλη.