Στις αρχές καλοκαιριού η ανάρτησή της πολεοδομικής μελέτης Μικρής Μαντίνειας

Στις αρχές καλοκαιριού η ανάρτησή της πολεοδομικής μελέτης Μικρής Μαντίνειας

Στην τελευταία δεκαετία του προηγούμενου αιώνα, το υπουργείο Περιβάλλοντος της εποχής εκείνης ξεκίνησε τις διαδικασίες για την εκπόνηση σειράς πολεοδομικών μελετών που αφορούσαν στην πόλη της Καλαμάτας.

 Βρισκόμαστε στη δεύτερη δεκαετία του νέου αιώνα, ενώ έπειτα από δύο και πλέον χρόνια που προκηρύχθηκε ο διεθνής διαγωνισμός για την ολοκλήρωση της πολεοδομικής μελέτης και της μελέτης πράξης εφαρμογής της Μικρής Μαντίνειας, φαίνεται να μπαίνει πλέον το νερό… στ’ αυλάκι.

Ειδικότερα, σύσκεψη εργασίας με αντικείμενο την ολοκλήρωση της πολεοδομικής μελέτης και της μελέτης πράξης εφαρμογής για τη Μικρή Μαντίνεια, πραγματοποιήθηκε, χθες, στο Δημαρχείο Καλαμάτας.

Υπήρξε ενημέρωση για την πορεία των μελετών και συζήτηση επί παρατηρήσεων που έχουν καταγραφεί από την Υπηρεσία. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μελετητών και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου, θα υπάρξει ανάρτηση της πολεοδομικής μελέτης στις αρχές του καλοκαιριού.

Στην ενημέρωση συμμετείχε ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ανδρέας Καραγιάννης, η διευθύντρια της Διεύθυνσης Πολεοδομίας Σταυρούλα Αγρίου, υπηρεσιακά στελέχη της Πολεοδομίας και οι μελετητές Ιωάννης Δημητρακόπουλος και Κωνσταντίνος Ζώης.