Στις φυλακές Τρίπολης ο 31χρονος που έχει καταδικασθεί στο παρελθόν για βιασμό

Στις φυλακές Τρίπολης ο 31χρονος που έχει καταδικασθεί στο παρελθόν για βιασμό

Συγκλονιστικές οι περιγραφές του 5χρονου: «Ο Γ… ο κακός, με το πράσινο αμάξι»

Στις φυλακές Τρίπολης οδηγήθηκε από χθες ο 31χρονος ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος με τις κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κάτω των 12 ετών κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος ενός μόλις 5 ετών αγοριού.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ όχι μόνο στην κοινωνία της Καλαμάτας, αλλά και πανελλήνια, καθώς μετά τη χθεσινή αποκάλυψη από το «Θ» με το θέμα ασχολήθηκαν αθηναϊκά Μέσα Ενημέρωσης και εκπομπές πανελλήνιας εμβέλειας.

Το ακόμα πιο σοκαριστικό στην ιστορία είναι ότι, δυστυχώς, ο 31χρονος την προηγούμενη δεκαετία είχε καταδικασθεί για παρόμοιες πράξεις, γι’ αυτό και υπάρχει σοβαρός προβληματισμός στις αρμόδιες αρχές για να εκδοθεί ειδική διάταξη δημοσιοποίησης των στοιχείων του και να δοθεί η δυνατότητα να αποκαλυφθούν κι άλλες τυχόν παράνομες πράξεις του.

Και με καταδίκη για βιασμό
Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2011 από το Τριμελές Εφετείο Ανηλίκων Καλαμάτας ο 31χρονος  κρίθηκε και σε δεύτερο βαθμό ένοχος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και βιασμό και καταδικάσθηκε.

Τώρα επέστρεψε στις φυλακές ως προσωρινά κρατούμενος για τα όσα κατηγορείται σε βάρος ενός τόσο μικρού παιδιού.

Όπως αποκάλυψε χθες το «Θ», όλα συνέβησαν το βράδυ της Τσικνοπέμπτης, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο 31χρονος που επισκεπτόταν συχνά τη γειτονιά και το σπίτι του μικρού αγοριού, μιας και γνωριζόταν με την οικογένειά του, παρέσυρε τον 5χρονο σε παρατημένο αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της οικογένειας, με το πρόσχημα να παίξουν.

«Ο κακός»
Όταν ο μικρός επέστρεψε στο σπίτι, η 25χρονη μητέρα του αντιλήφθηκε αλλαγή στη συμπεριφορά του και κατάφερε να της πει τι έγινε. Αμέσως η μητέρα μαζί με το παιδί πήγαν στην Ασφάλεια Καλαμάτας.

Παρουσία και παιδοψυχολόγου, το παιδί εξιστόρησε τα όσα φρικτά τον ανάγκασε ο 31χρονος να κάνει, ενώ αποκάλυψε ότι αυτά είχαν γίνει και σε άλλη χρονική στιγμή.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ζήτησαν στο παιδί να ζωγραφίσει διάφορα πράγματα (μια πάγια τακτική που αποκαλύπτει το πώς νιώθει ένα παιδί), τον έφτιαξε μόνο του σε μια σελίδα, ονομάζοντας τον «κακό», ενώ και σε άλλη του αναφορά στο πρόσωπο του 31χρονου είπε χαρακτηριστικά: «Ο Γ… ο κακός με το πράσινο αμάξι».

Κι από άλλες χαρακτηριστικές αναφορές του παιδιού επιβεβαιώθηκαν τα όσα σοκαριστικά έζησε περισσότερες της μίας φορές.

Της Βίκυς Βετουλάκη