Συγκέντρωση υγειονομικού υλικού για την Ουκρανία από τη Δημοτική Κοινότητα Καλαμάτας

Συγκέντρωση υγειονομικού υλικού για την Ουκρανία από τη Δημοτική Κοινότητα Καλαμάτας

Ομόφωνα και ομόψυχα το Συμβούλιο Κοινότητας Καλαμάτας στην προχθεσινή του συνεδρίαση  καταδίκασε την εισβολή των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία. Η υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των ανεξάρτητων λαών και της εθνικής κυριαρχίας των κρατών είναι αδιαπραγμάτευτες και αυτονόητες και πριν και πάνω από όλα η προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας, Ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας,  ενισχύει τη συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού. Συγκεκριμένα καλούν τους συνδημότες,  έμπρακτα να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους, προσφέροντας είδη από τη λίστα που ανακοίνωσε ο Ε.Ε.Σ. (αντιπυρετικά -φυσιολογικούς ορού – κολλύρια – γάζες αποστειρωμένες κ.λπ. υλικά).

Η συγκέντρωση θα γίνεται στο χώρο των γραφείων της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας (Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, Αριστομένους 33) και ώρες 09.00 π.μ. μέχρι 20.00 καθημερινά και Σαββατοκύριακο. Πληροφορίες 27210 87902 – 6948073632.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ