Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας

Με τηλεδιάσκεψη διεξήχθη η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας και μάλιστα… ντάλα μεσημέρι, γεγονός που προκάλεσε προβλήματα στην παρουσία   δημοτικών συμβούλων.

Τί μάθαμε από τη συνεδρίαση;

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου θα παραβρεθεί στους εορτασμούς για την 23η Μαρτίου και θα ανακηρυχθεί επίτιμη δημότης Καλαμάτας.

Το Σώμα επίσης, στάθηκε ενάντια στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, αν και ορισμένες δημοτικές παρατάξεις αντιμετώπισαν αρνητικά την αποστολή στρατιωτικού υλικού από την Ελλάδα.

Για το θέμα της τύχης του Στρατοπέδου και της λειτουργίας του, δεν γίναμε σοφότεροι, γιατί αυτό που ειπώθηκε ήταν το ήδη γνωστό, ότι δηλαδή… θα κριθεί στο μέλλον.

Επίσης, τέθηκε το ήδη γνωστό θέμα,  ότι δηλαδή οι Δήμοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις υψηλές τιμές στο ρεύμα, αλλά και με την εκτίναξη της τιμής των υλικών, με αποτέλεσμα να… καρκινοβατούν πολλά έργα.

Τέλος, ο κ. Μάκαρης έθεσε και το θέμα των τροχαίων στον αστικό ιστό της Καλαμάτας, προτείνοντας σαν ένα από τα μέτρα αντιμετώπισής του να είναι η απαγόρευση της στάθμευσης στις γωνίες των δρόμων…
Α.Π.