20ος Γύρος Καλαμάτας: Ξεπέρασαν τις 1.150 οι εγγραφές

20ος Γύρος Καλαμάτας: Ξεπέρασαν τις 1.150 οι εγγραφές

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεπεράστηκε χθες το απόγευμα το …φράγμα των 1000 εγγραφών για τα 10 χλμ. τρέξιμο και δυναμικό βάδην του 20ού Γύρου Καλαμάτας που θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο 30 Απριλίου (εκκίνηση στις 6.30 μ.μ.).

Ήδη 1150 συμμετοχές είχαν υποβληθεί στην ηλεκτρονική φόρμα www.sdym.gr ενώ η προθεσμία για τις ηλεκτρονικές εγγραφές λήγει σήμερα.

Ένας περιορισμένος αριθμός αθλητών και βαδιστών θα μπορέσει κατ’ εξαίρεσιν να εγγραφεί 11 π.μ.-2 μ.μ. στη γραμματεία που θα έχει στηθεί το Σάββατο στην κεντρική πλατεία, ενώ περίπου στις 4 μ.μ. θα γίνονται εκεί και οι δηλώσεις συμμετοχής των παιδιών και όσων θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία του μικρού αγώνα των 2 χλμ.

Εντυπωσιακός είναι όμως και ο αριθμός των εθελοντών που θα υποστηρίξουν τη μεγάλη γιορτή της πόλης μας με περισσότερα από 100 άτομα «ετοιμοπόλεμα» να προσφέρουν από διάφορα πόστα (σταθμοί τροφοδοσίας, φύλαξη διασταυρώσεων και ιματισμού κτλ.). Ο διοργανωτής Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας έχει καταφέρει να συσπειρώσει όλες τις δυνάμεις της πόλης, έχοντας ακόμη στο πλευρό του το Δήμο Καλαμάτας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και πολυάριθμους υποστηρικτικούς φορείς και ιδιώτες.

Ο 20ός Γύρος Καλαμάτας είναι αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού και τα έσοδα θα διατεθούν στο σύλλογο ατόμων με εμπειρία καρκίνου Ξαναρχί-ζω.