Αλέξης Τσίπρας: Γιατί το Tik Tok κατέβασε βίντεο που έπαιζε με παιδιά μπάσκετ

Αλέξης Τσίπρας: Γιατί το Tik Tok κατέβασε βίντεο που έπαιζε με παιδιά μπάσκετ

Το Tik Tok κατέβασε βίντεο με τον Αλέξη Τσίπρα να παίζει μπάσκετ – Πρόκειται για βίντεο διαρκείας 13 δευτερολέπτων, το οποίο έχει αναρτηθεί και στο Instagram, με τον Αλέξη Τσίπρα να παίζει μπάσκετ με τα παιδιά.

Το TikTok κατέβασε βίντεο με τον Αλέξη Τσίπρα να παίζει μπάσκετ με παιδιά κατά την επίσκεψή του στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης την Κυριακή του Πάσχα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Αυγή», η πλατφόρμα κατέβασε το βίντεο με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς παραβίαζε τους όρους περί παρενόχλησης και εκφοβισμού. Όπως αναφέρει, μάλιστα, η Αυγή, πρόκειται για «πρωτοφανή κίνηση σε βάρος του Τσίπρα».

Πρόκειται για βίντεο διαρκείας 13 δευτερολέπτων, το οποίο έχει αναρτηθεί και στο Instagram, με τον Αλέξη Τσίπρα να βρίσκεται σε ένα γήπεδο και να παίζει μπάσκετ με τα παιδιά.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε και δεύτερο βίντεο στο Tik Tok από την επίσκεψή του στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, με το ψήσιμο του οβελία και το συγκεκριμένο βίντεο παραμένει κανονικά στην πλατφόρμα.

https://www.tiktok.com/@atsipras/video/7090117401190075653?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.reader.gr%2F&referer_video_id=7090117401190075653&refer=embed