Άλωσε τη Θεσσαλονίκη ο Απόλλωνας και νέο ραντεβού με τα Πεύκα στην Καλαμάτα

Άλωσε τη Θεσσαλονίκη ο Απόλλωνας και νέο ραντεβού με τα Πεύκα στην Καλαμάτα

Ο Απόλλωνας Καλαμάτας δεν σταματάει να εκπλήσσει, κάνοντας τη μια υπέρβαση μετά την άλλη.

Μπορεί να έχασε στο Κλειστό της Παραλίας το περασμένο Σάββατο, αλλά έμεινε «ζωντανός» στο κυνήγι της πρόκρισης στον τελικό των πλέι οφ της Pre League βόλεϊ γυναικών, με ένα μεγάλο διπλό που πέτυχε μέσα στη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα του Μπάμπη Μυτσκίδη βρέθηκε να χάνει από την Ακαδημία Πρωταθλητών Πεύκων με 25-16 στο 1ο σετ, όμως ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και πήρε τα δύο επόμενα σετ με το ίδιο ακριβώς σκορ και ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή με 22-25 στο 4ο σετ!

Αυτή η νίκη με 1-3 δίνει την ευκαιρία στην καλαματιανή ομάδα να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στην τελική δυάδα (ήδη περιμένει εκεί το Αιγάλεω με 2-0 νίκες κόντρα στα Βριλήσσια), η οποία θα διεκδικήσει …1,5 εισιτήριο για την Α1 (καθώς ο νικητής του τελικού ανεβαίνει στην παραπάνω κατηγορία και ο ηττημένος θα παίξει κόντρα στην ομάδα που υποβιβάζεται από την κορυφαία κατηγορία).

Για να συμβεί όμως αυτό, ο Απόλλωνας πρέπει να κερδίσει και πάλι τα Πεύκα στο τελικό ματς που είναι προγραμματισμένο να γίνει την Τετάρτη του Πάσχα (27/4) και ώρα 7 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας.


Τα σετ στο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη ήταν 25-16, 16-25, 16-25 και 22-25.
Απόλλων Καλαμάτας (Μπάμπης Μυτσκίδης-Βιβή Τασιοπούλου): Κόλλια, Δημοπούλου, Βενέτη, Τόσι, Γρίβα, Καρακύκλα, Ν. Γιόλλα, Καραμούντζου, Ε. Γιόλλα, Θεοδωρακέα.
-Την αποστολή συνόδεψε η υπεύθυνη του τμήματος, Βίκυ Καραμπάτσου.