Χάιδω Παναγιωτοπούλου: Ντράπηκε η ντροπή

Χάιδω Παναγιωτοπούλου: Ντράπηκε η ντροπή

Ντράπηκε η ντροπή, με την απόλυτη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, κε Λεβεντάκη.

Όσον αφορά στη σημερινή σας (σ.σ.) ανακοίνωση σχετικά με το διευκρινιστικό έγγραφο της Αποκεντρωμένης που επικαλείστε, την οποία εσείς ζητήσατε με έγγραφό σας, γιατί δεν καταλαβαίνατε τι πρέπει να κάνετε, η πραγματικότητα είναι η εξής: Με το τελευταίο έγγραφό της, η Αποκεντρωμένη, επιβεβαιώνει ότι οφείλατε να συμμορφωθείτε με το υπόλοιπο, ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ από το Δημοτικό Συμβούλιο εναλλακτικό τεχνικό πρόγραμμα της αντιπολίτευσης και να το ενσωματώσετε στον προϋπολογισμό. Αυτό και υποχρεωθήκατε να πράξετε, και σήμερα εισηγείστε στο Δημοτικό Συμβούλιο για πρώτη φορά το τεχνικό πρόγραμμα σύμφωνα με την απόφαση της Αποκεντρωμένης, το οποίο οφείλατε να εισηγηθείτε πριν από ένα μήνα!!!! Και πάλι στο και πέντε!!!!

Δηλαδή σήμερα, μας καλέσατε σε συνεδρίαση αυθημερόν, 15-4-2022 με email, ώρα 2.27 το μεσημέρι και στείλατε την εισήγηση 2.38 το μεσημέρι, για να παραστούν 27 σύμβουλοι 8.30 το βράδυ! Εσείς παίζετε με την Τριφυλία, κύριε Λεβεντάκη! Επιτέλους, σοβαρευτείτε και πείτε μια φορά στους πολίτες την αλήθεια. Φτάνει! Έως εδώ και μη παρέκει η παραπλάνηση του κόσμου! Σας δηλώνω ότι η φωνή η δική μας θα λέει πάντα την αλήθεια και θα καταρρίπτει αμέσως όλες τις δόλιες μεθοδεύσεις σας για να συγκαλύψετε τα λάθη, τις παραλείψεις, τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις σας και την ανεπάρκειά σας να διοικήσετε αυτόν τον τόπο.

Εσείς πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη από εμάς, για την απρεπή συμπεριφορά σας, τη λασπολογία, τη συκοφαντία και τις ύβρεις. Δυστυχώς προβήκατε στην παραπλανητική – συκοφαντική και κακόβουλη ανακοίνωσή σας για να καλύψετε τα αδικαιολόγητα, για να καλύψετε και σύμφωνα με την απόφαση της αποκεντρωμένης ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΤΕ να υπαναχωρήσετε από τις εμμονές σας και να συμμορφωθείτε επιτέλους, με την απόφασή της.

Μην παίζετε με τις αγωνίες του κόσμου!

Αναλάβετε τις ευθύνες σας γιατί εσείς είστε ο δήμαρχος.

Εσείς παρακωλύετε τη λειτουργία του Δήμου. Βάλτε στην άκρη τη μικροπολιτική σκοπιμότητα και τον εγωκεντρισμό σας, λειτουργήστε σύννομα και δημοκρατικά, τουλάχιστον τον υπόλοιπο χρόνο της θητείας σας, για να λειτουργήσει ο Δήμος τουλάχιστον στις βασικά.

Κυπαρισσία, 15/4/2022
Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ»
ΧΑΪΔΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ