Διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Καλαμάτας

Διανομή τροφίμων  και ειδών πρώτης  ανάγκης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Καλαμάτας

Ομαλά και σύμφωνα με τον προγραμματισμό εξελίσσεται η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε 144 δικαιούχες οικογένειες μέσω του Δημοτικού Παντοπωλείου Καλαμάτας.

Προχθές, μάλιστα, τη δημοτική δομή, που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Βιοτεχνικού Πάρκου, στο ισόγειο του κτηρίου Διοίκησης, επισκέφτηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Φάβας, συνοδευόμενος από τη διευθύντρια της Διεύθυνσης Πρόνοιας, Γεωργία Ηλιοπούλου και στελέχη της Διεύθυνσης, όπου και υπήρξε σχετική ενημέρωση.

Σημειώνεται ότι δικαιούχοι του Δημοτικού Παντοπωλείου είναι δημότες που εντάσσονται σε αυτό έπειτα από αίτησή τους, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά και έχοντας συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Γ. Φάβα, η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης μέσω του Δημοτικού Παντωπωλείου θα συνεχιστεί έως και αύριο Μ. Πέμπτη. Ταυτόχρονα εξελίσσεται και η διανομή κρέατος εν όψει του Πάσχα, στις δικαιούχες οικογένειες, μέσω διατακτικών. Μέχρι χθες είχε προμηθευτεί τις ποσότητες κρέατος που του αναλογεί περί το 70% των δικαιούχων.